Pluspunten
Snelle levering Goede service voor retourneren
VerbeterpuntenDuidelijkere site
Pluspunten
Snel geleverd.goede communiccatie over verzending
Pluspunten
Snelle levering. Jammer dat 1 voetbal een probleem had. Echter dit is zeer snel en netjes opgelost. Na melding kregen we direct een retoursticker. Zelfde dag afgegeven op postkantoor 2 dagen later hadden we nieuwe bal weer in huis. En tussentijds netjes op de hoogte gehouden via e-mail.
Pluspunten
prima communicatie, snelle service
Verbeterpuntenretourneren en omruilen moet je alsnog de verzendkosten betalen....beetje jammer.
Pluspunten
Gewoon top
VerbeterpuntenGa zo door , stil staan is achter uit gaan , heb alle vertrouwen in ze
Pluspunten
Alles is goed en duidelijk verlopen. Had me allstars netjes op tijd en alles was goed vermeld.
Pluspunten
Snelle levering, goede deal.
Pluspunten
Dat je het zo snel in huis hebt...echt super!!
VerbeterpuntenMisschien een briefje erbij hoe je moet retourneren...maar dat stond in de mail dacht ik. Dus niet echt een verbeterpunt
Pluspunten
De prijs, EK-bal was bijna helft goedkoper dan bij veel andere aanbieders.
Pluspunten
snelle levering, lage prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top bedrijf! Lage prijzen en zeer snelle levering!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Toppers, heel erg blij met de service die jullie verlenen!