Pluspunten
Maat klopte niet, meteen nieuwe gestuurd gekregen!
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede collectie, met zeer scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Goede service, goede kwaliteit, klantvriendelijk, goede/scherpe prijs en ruim assortiment.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering. Scherpe prijzen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle betrouwbare service, altijd te benaderen!
VerbeterpuntenMeer zwarte schoenen in het assortiment
Pluspunten
Prijs en service
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en spotgoedkoop :)
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Veel keuze , nieuwe modellen , goede prijzen
VerbeterpuntenNiets meer dan doorgaan met de scherpe prijzen
Pluspunten
Snelle en goede service via de telefoon en mail en dat voor de goedkoopste!
VerbeterpuntenEen dikke duim !
Pluspunten
Snelle levering gruwelijk veel voorraad fijnen professioneel contact
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Ik had om 17.57 uur besteld en kreeg mijn bestelling de volgende ochtend al binnen. Helemaal geweldig zulke snelle levering. Ik kon mijn pakketje volgen via een track&tracenummer.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment met hele scherpe prijzen. Ben al jaren tevreden klant bij Sportskoen.nl
VerbeterpuntenPrijzen scherp houden
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment, goede klantenservice
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke site, snelle en correcte levering!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Helemaal ok. Snelle levering.
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenIk heb schoenen bestelt. Deze zijn op een dinsdag 1malig aangeboden. Nu moet ik mijn schoenen bij n afhaalpunt ophalen waar ik nooit kom en lastig voor mij te komen is op de gestelde openingstijden. Ik ben onverwacht paar dagen niet thuisgeweest en moet nu perse maandag mijn schoenen bij t ophaalpunten ophalen anders worden ze teruggestuurd. Vind ik heel vervelend. Verbeter tips Bied schoenen nogmaals aan Lever de schoenen af bij mij buren Verleng de afhaaltijd van de schoenen
Beste Koen, Jammer van deze slechte beoordeling. Zodra het pakketje bij ons de deur uit gaat wordt het over gedragen aan een vervoerder. Zij zijn dus verantwoordelijk voor de levering. Aangezien u niet thuis was terwijl u een pakketje kon verwachten hebben zij het overgedragen aan een afhaalpunt. Dit zijn de standaard regels van de vervoerder waarvoor u kiest. We zullen deze klacht doorspelen aan de vervoerder. Mvg Team Sportskoen
Pluspunten
Prijs
Verbeterpunten?
Pluspunten
Veel keuze! Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke website
VerbeterpuntenZo door blijven gaan!