1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Scherpe prijs
VerbeterpuntenAftersales niet alleen pretenderen maar daadwerkelijk uitvoeren! Garantie bieden op defecte spullen. Schoenen voor € 100,- euro gekocht. Achterste noppen scheurden na 2 maanden gebruik van de zool af en mij werd 0,0 garantie geboden. Niet normaal en ik voel me bedonderd.
>>> Antwoord Sportskoen: "In mei schoenen gekocht, in oktober met de klacht gekomen. Dit is een half jaar verder!!!!!!!! Voetbalschoenen slijten nu eenmaal.. Denk jij dat je met voetbalschoenen 3 jaar kunt doen?"
Klopt inderdaad dat schoenen in mei gekocht zijn. Te weten 6 mei, na laatste competitiewedstrijd van dat seizoen. Volgende seizoen startte in september. Half oktober, dus na ANDERHALVE MAAND gebruik waren schoenen defect. En natuurlijk slijten voetbalschoenen. Het defect was echter geen slijtage maar een fabrieksfout. Ik voetbal al 25 jaar maar heb nog niet eerder meegemaakt dat de noppen van de zool afscheuren! Verder was de schoen nog prima in orde, van slijtage nog bijna geen sporen. Dat hebben ze zelf kunnen beoordelen toen ik de schoenen terugstuurde. Toch kreeg ik geen garantie of ruiling voor nieuw paar. Schandalig