Pluspunten
Zeer snelle en perfecte levering binnen 24u.
Pluspunten
Prima webshop, keurig levering erg snel
Pluspunten
Pluspunten
Goede en eerlijke communicatie.
VerbeterpuntenHeb de verkeerde schoenen ontvangen (andere kleur dan ik had besteld). Tegen de tijd dat ik ze ontving, was het juiste model niet meer op voorraad...Erg jammer aangezien het een kerstcadeau was en dit een week voor kerst. Heb de schoenen retour gestuurd en wel netjes het bedrag + kosten snel teruggekregen.
Gratis retourneren
Pluspunten
Snel helder en prima prijs!
Pluspunten
Op alle vlakken top! (maar nu niet naast de sneakers gaan lopen he
Pluspunten
Snel Overzichtelijke site
VerbeterpuntenHoge bezorgkosten
Pluspunten
Super prijs en klantenservice
VerbeterpuntenNaamsbekendheid, mensen denk vaak dat sportskoen een “neppe” site is. Krijg jullie mail in de spam.
Pluspunten
Prima bedrijf. Snelle levering
Retourzending
Het trainingspak dat u besteld had kost €55,00 wij verkopen het voor €39,95 , we leveren hier 15 euro marge in. Als we ook nog voor de retour kosten op moeten draaien met deze marge dan kunnen we beter ander werk zoeken! Klanten willen de service van de grote webshops maar de prijs betalen van de kleine webshops!
Pluspunten
Gelukkig hadden ze als enige site mijn schoenen nog!
VerbeterpuntenVoor 18.00 besteld morgen in huis is ook wel heel vroeg.. Dan was ik ook nog eens 1 minuut over 6 klaar met bestellen en moest ik 5 dagen langer wachten! Verder kreeg ik de schoenen in een doos zonder papier eromheen en de doos was helemaal verkreukeld en deels verscheurd. Als laatste minpunt is dat de site er niet verzorgd uitziet en ik twijfelde over het bestellen i.v.m. betrouwbaarheid.
U heeft op vrijdagavond na 18.00 besteld. In het weekend versturen wij geen pakketjes. De eerst volgende dag om te verzenden is maandag. Helaas moeten we ergens een grens trekken qua tijd. Wij hebben gekozen voor 18.00 uur.
Pluspunten
Goedkoop. Snelle levering.
VerbeterpuntenSoms weinig maten van een aanbieding
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Zeer goede klantenservice, en vriendelijk en correcte afhandeling. zeker aan te raden
Geen eerlijke beoordeling want dit is geen klant van ons!
Pluspunten
Super snelle levering helemaal top!!
Pluspunten
snelle bezorging en super service. Reageren snel, goed en positief op mail.
Pluspunten
Alles is gewoon top geregeld hier
VerbeterpuntenGeen