Pluspunten

Super service! Doen er alles aan om de klant tevreden naar huis te laten gaan.

Niks

Pluspunten

Prima service, vriendelijke medewerkers, doen wat ze beloven en snel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ondanks ik voor een originele batterij- en scherm heb betaald, kreeg ik mijn Iphone met slechte namaak onderdelen terug. Na een 2e reparatie was dit nog steeds niet opgelost, waardoor ik mijn iPhone ook ineens niet meer kon opladen.

Lever alleen wat jullie kunnen leveren. En adverteer niet met het idee dat jullie echte onderdelen leveren.

Pluspunten

Professioneel,Vriendelijk.

Pluspunten

Er werken zeer vriendelijke mensen. Je wordt professioneel geholpen.

Pluspunten

Zijn altijd vriendelijk en hebben mij al een aantal keer super geholpen

Pluspunten

Mijn mobiel gaf aan dat er een probleem met de batterij. Het personeel van gsm Paradise heeft zeker een half uur lang geprobeerd mijn mobiel aan de praat te krijgen. Helaas lukte dit niet. Toen ik af wilde rekenen deelde zij mede dat ze dit volledig kosteloos gedaan hebben. Waar maak je dit vandaag de dag nog mee? Het gaat niet alleen om het feit dat deze dienst kosteloos werd aangeboden maar bij dit bedrijf wordt je altijd vriendelijk, snel en met expertise geholpen. Dit kan je met recht een toponderneming noemen!!!!

Pluspunten

Sterk aanbevolen! Al meerdere keren met een blij hoofd de deur uit gelopen voor verschillende problemen aan mijn iPhone. Altijd een vriendelijk woord, geduldig, duidelijke communicatie en snelle service. Ook tijd voor een grapje en uitzonderingen. Er is altijd een oplossing!

Pluspunten

snelle service heel vriendelijk goede prijs goede kwaliteit het product doet het daarna weer En ook heel snel!

Pluspunten

professioneel, en zeer aardig personeel in de winkel in Zoetermeer, snel en kijken altijd samen met de klant wat de beste opkossing voor de probleem is!!!!!

Pluspunten

Ik ben onwijs goed geholpen bij dit bedrijf in Rijswijk nadat een ander bedrijf mijn telefoon niet naar behoren had gemaakt. Mijn telefoon was super snel gemaakt een echte aanrader.

Pluspunten

je bent 73 jaar en plots weigert je gsm dienst en ondanks allerlei aansporingen en gebruik van alle knopjes krijg je het niet voor elkaar, hij doet het niet meer. Dan natuurlijk naar GSM Paradise in de Boogaard en zie, plots leeft hij weer. Zeer bedankt mannen voor alle steun en gratis hulp.

Pluspunten

Goede service, vriendelij en vakbekwaam personeel. Als er iets gerepareerd moet worden aan mijn tablet of gsm, ga ik alleen naar gsm-paradise. Ze helpen je super en kunnen zij niets voor je doen, hoef je ook niet te betalen!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In eerste instantie na reparatie toen de reparatie niet voldeed werd terplekke de raparatie opnieuw uitgevoerd.

Nadat de eerste reparatie niet voldeed werd wel de reparatie opnieuw uitgevoerd, echter binnen enkele weken was het scherm opnieuw defect, geen reactie op het touchscreen en allemaal paarse vlekken. Teruggegaan en men ging uitzoeken of het garantie zou zijn. Na 4 dagen werd pas reactie gegeven dat ze uit coulance de reparatie wel zouden doen en ik de volgende dag mijn toestel weer op kon halen, maar met de mededeling dat als ik daarna weer wat had dat het geen garantie meer zou zijn. Aangekomen in de winkel was de reparatie alsnog niet gedaan want ze hadden de juiste kleur scherm niet. Ik heb geaccepteerd dat een andere kleur ook prima zou zijn waarop ze deze vervangen hebben. Helaas nu na enkele maanden is het scherm opnieuw defect!

Pluspunten

topbedrijf komt afspraken na!!!!!

Pluspunten

Super goed geholpen bij het filiaal in Zoetermeer! Ze hebben het scherm van mijn IPhone 6S gerepareerd nadat hij eerst door een "goedkope" reparateur was verziekt. De sensor bleek stuk en de touch ID deed het ook niet meer. Toestel doet het weer perfect!

Pluspunten

Super goeie service , ze denken echt mee aan een goeie oplossing.

Vooral zo doorgaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel

vakbekwaam personeel

Pluspunten

Mijn phone was gevallen en daardoor was het scherm van mijn P7 gebarsten. GSM Paradise had deze gelukkig op voorraad en kon de reparatie direct uitvoeren. Kreeg vooraf netjes een prijsopgave en hoefde pas achteraf te betalen. Mijn phone was binnen no time weer zo goed als nieuw met een gratis screen protector erbij. Prima werk afgeleverd voor een zeer nette prijs, uitstekende service + excellente communicatie! 5*****

Geen verbeterpunten, dit is gewoon een betrouwbaar en solide bedrijf.

Pluspunten

-Goede service -Snel geholpen -Goede kwaliteit geleverd -Erg klantvriendelijk

Pluspunten

Leuk dat ze er nog wat extra's bijdoen ☺

Pluspunten

Geweldig, zeer snel

Pluspunten

Vriendelijk personeel, kwalitatief goed gerepareerd, een nette prijs en verder geen gedoe. Precies zoals ik graag geholpen wil worden.

Pluspunten

Snel

prins johan friso promenade 23

2283DD Rijswijk