Pluspunten
Er wordt meegedacht en ontzettend snel gereageerd op vragen per e-mail. Top service en zeker ook goede prijs kwaliteit. Top
Pluspunten
correct en creatief snel met antwoorden/reageren
Pluspunten
Snelle responses!
Pluspunten
Snelle en correcte communicatie, vaste contactpersoon en zeer snelle levering. Dik tevreden met het geleverde werk.
VerbeterpuntenGeen idee. Uitbreiden productgamma richting drukwerk?!
Pluspunten
Super snelle afhandeling, in 3 dagen had ik mijn voorstel en bedrukte usb-creditcards ter beschikking. Mandy handelde alles snel, nieuwe offerte en proef voor drukwerk en dit voor een heel scherpe prijs!
Pluspunten
Na een online zoektocht naar USB sticks voor ons bedrijf zijn wij bij Promocompany gekomen. Na aanvraag voor een offerte werden wij zeer professioneel, snel en duidelijk geholpen en binnen een week was alles rond. De USB sticks waren na aanlevering van ons logo binnen 3 werkdagen geleverd. Dik tevreden met een mooi product!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Op de website stonden de zacht wagens niet als optie. Na een telefoontje met Mandy bleek dat jullie deze toch konden leveren. Top! Daarnaast goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenEr zat een klein foutje in een van de orderbevestigingen, maar dat kan overal gebeuren. Verder geen probleem en was heel snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering binnen enkele dagen Vriendelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenAdressering bij verzending via DHL
Pluspunten
Persoonlijke benadering, duidelijke afspraken.
Pluspunten
Snelle service, goede prijs, mooie kwaliteit
Pluspunten
Niet duur, snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering van onze USB sticks. Logo kleur was iets aangepast zodat deze perfect kleurt bij de sticks.
Pluspunten
Snelle manier van handelen met snelle levering.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede, vlotte communicatie. Denken mee. Komen afspraken na. Bij afwezigheid contactpersoon neemt collega makkelijk over. GEWOON TOP!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en snel geholpen
VerbeterpuntenVriendelijk geprijsd! maar een van de eerste die we uit het doosje haalden had een fomatteringsprobleem. Dat is natuurlijk een beetje pech. Nog niet alle 50 uitgeprobeerd. We kunnen ermee leven.
Pluspunten
Fantastische ervaring. Snel en goede kwaliteit! Een aanrader!
Pluspunten
goede communicatie en adequate afhandeling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prettige communicatie. Snel.
Verbeterpuntenexcl. btw prijzen in de offerte is voor veel bedrijven standaard, voor een school niet. Ik heb hier overheen gelezen, het stond wel in de offerte en daardoor viel de prijs onverwachts hoger uit. Daarnaast vind ik dat de 'designafdeling' teveel zelf nadenkt terwijl er een redelijk kant-en-klaar ontwerp was aangeleverd. Vandaar 4 sterren bij 'vakmanschap'.