Pluspunten
Snelle en Correcte levering en snel communiceren bij vragen die er zijn. Al met al een prima eerste ervaring met dit bedrijf !
De prijs van het produkt was fors verhoogd vergeleken met 2 jaar geleden. Dat is een minpunt. Sommige snoeppotten roken naar pepermunt. Misschien wel allemaal maar we hebben ze niet allemaal gecheckt. Volgens ons heeft er eerst iets anders ingezeten.
Onze snoeppotten worden gereinigd voordat ze bewerkt/gevuld worden. Dit zou inderdaad een frisse geur kunnen achterlaten. Aangezien de potten zonder vulling geleverd zijn, zou u dit nog eventueel kunnen ruiken.
Pluspunten
Gewoon een super bedrijf. Aardige behulpzame mensen, perfecte prijzen, producten en supersnel. We zijn een kleine klant maar zullen niet snel van leverancier op dit gebied (usb sticks in diverse variaties) veranderen.
Pluspunten
Snelle reactie en levering
Pluspunten
Snelle levering, ook bij ad-hoc bestellingen. Concurrerende prijs. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant.
Pluspunten
Prettig contact, goed assortiment en nette kwaliteit
VerbeterpuntenIets meer keuze/varianten direct uit voorraad leverbaar.
Pluspunten
Plezierig persoonlijk en schriftelijk contact.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het drukwerk is matig. Bij de 2e levering heeft 80% van de Twister usb's krassen door het monteren van de clip en zijn de kunststof delen niet genoeg op elkaar gedrukt waardoor er kieren tussen de twee helften ontstaan. Dit is voor mij onvoldoende.
Pluspunten
Keurig, op tijd en zoals het hoort
VerbeterpuntenKwaliteit kunnen we nog niet over oordelen. Eerst nog uitproberen
Pluspunten
Goed bereikbaar. Snelle levering en prima kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, mooie (gratis)opdruk in een geschenkdoosje verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige communicatie, snelle reactie, goed mee te overleggen
Pluspunten
Weet weinig van jullie bedrijf. levertijd super communicatie super product ziet er netjes uit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goed product!
Pluspunten
Prima service, meerdere malen items besteld. Geen problemen met de geleverde spullen.