Geen nazorg
Pluspunten
Simone van Oosterum blijft vriendelijk en klantgericht, ook bij lastige vragen.
VerbeterpuntenBij ziekte van Simone wordt er door haar collega\'s niet klantvriendelijk gehandeld. Er wordt bijvoorbeeld niet teruggebeld waar dat wel beloofd is.
Pluspunten
- snelle levering - makkelijk heldere afspraken te maken - goede communicatie
Verbeterpunten- beter basisontwerp / template om het ontwerp op te baseren (nauwkeuriger)
Ik vind de prijs wel wat aan de hoge kant. Wellicht een grotere korting bij een grotere afname? Zou stimulerend kunnen werken om grotere orders te plaatsen. Verder; pas 1x samengewerkt, dus kan nog vrij moeilijk een oordeel geven. Het beviel nu in ieder geval erg goed; positief.
Pluspunten
De snelheid waarmee gereageerd werd op mijn vragen per mail. De medewerker volgde als goed op. Belde me ook zelf met uitleg. Het was een moeilijke keuze tussen 2 leveranciers en ben blij dat ik uiteindelijk voor jullie gekozen heb.
Pluspunten
Zeer accurate en meedenkende medewerker. Als ZZP-er ben ik zeer tevreden over prijs-kwaliteit verhouding (betaalbaar). Zal in de toekomst weer bestellingen gaan plaatsen en heb anderen reeds Promocompany aangeraden.
Pluspunten
héél correct, prima kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding bestelling
Pluspunten
Zie boven.
VerbeterpuntenPrijs is altijd goed om te verbeteren
Pluspunten
Dennis Mooren
Pluspunten
Zoals u ziet hierboven meer dan goed, ligt vooral door de snelheid op communicatie en afhandelen
Pluspunten
Hele prima communicatie, duidelijkheid op probleempunten. Geen gezeur over mijn krappe tijdschema.
VerbeterpuntenU zou op uw website wellicht wat meer (diepere)info kunnen opnemen mbt de aan te leveren bestandsformaten, met nam bij afbeeldingen.
Pluspunten
bijna altijd snelle reactie per mail
Verbeterpuntenterugkomen of offertes die uitgebracht worden.
Pluspunten
De snelheid waarop er op mijn emails werd gereageerd, het meedenken en de snelle levertijd, zijn erg fijn!
VerbeterpuntenGeen tips of verbeterpunten.
Pluspunten
Hebben voor de hele vereniging een lijn opgezet met onder andere sleutelhangers, sjaals, mokken , pennen , muismatten , caps , iphone covers allemaal voorzien van ons club logo
VerbeterpuntenGeen we zijn perfect geholpen door de medewerkers van promocompany
Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Geen opmerkingen duidelijk gecommuniceerd en snelle levering. Bovendien was ik erg blij met de inspanningen m.b.t. het verkrijgen van het logo en aanpassen van de werktekening. Geen moeilijk gedoe over opmaak kosten gewoon doen.
Pluspunten
Snelle afhandeling aanvragen offertes
Pluspunten
Een klantvriendelijk en deskundig bedrijf
Pluspunten
Spontane verkopers aan de lijn gehad. Goed uitgelegd
Pluspunten
ze hebben voor elke vraag een oplossing. ze zijn creatief. komen hun afspraken na en de prijs is erg concurerend.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenNvt