Goede en vriendelijke services

De services was goed het meedenken was top en deevering was erg snel. Dus heel erg tevreden

Vriendelijk en bekwaam personeel en mooie kwaliteit zadelhoesjes

De zadelhoesjes die ik bij Promocompany heb besteld zagen er heel mooi uit. De kwaliteit is goed van zowel het materiaal als de print! Erg tevreden hierover. Het personeel van Promocompany was heel vriendelijk en hulpvaardig. Ik had met spoed een levering zadelhoesjes nodig en zij zorgden dat deze op tijd geleverd werden. Ze deden zelfs de belofte dat ze het zo nodig persoonlijk zouden komen afleveren. Dit hebben zij helemaal waar gemaakt. Hartelijk dank!

Heel fijn geholpen!

Ik had met grote spoed 100 paraplu's nodig voor niet al te veel geld. Ik ben heel fijn geholpen. De medewerkster aan de telefoon heeft ervoor gezorgd dat ik de bestelling op tijd binnen had! Het is fijn als er met je mee gedacht wordt en er iets geregeld wordt buiten de normale procedure om.

Van bestelling tot levering perfect geregeld!

Van bestelling tot levering perfect geregeld!

fijn persoonlijk contact en snelle reactie

het bestellingsproces ging erg voorspoedig, de persoonlijke hulp was erg fijn, er werd adequaat en snel gereageerd op mijn vragen

Snoeppotten

Het is heel erg fijn werken met Promocompany. Ze denken goed mee in het maken van een mooi ontwerp voor op jouw gekozen artikel. Ze reageren snel op al je berichten. En het is fijn dat ze een proefversie willen opsturen. Snelle levering!

Goede en snelle service voor een goede prijs!

Contact was snel gemaakt, binnen enkele dagen een prijs, order en binnen no-time geleverd. De drinkflessen waren binnen no-time geleverd!

Duidelijk, goede communicatie en goede prijs

Aantal contact momenten gehad met Promocompany, altijd duudelijk en snel antwoord gekregen. Goede service en levering bijna op de verwachte datum.

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Jonina & Gerry krijgen een 10.

Echt een 10.

Snel, accuraat en betrouwbaar bedrijf!

Al meerdere bestellingen bij dit bedrijf gedaan. Keer op keer correcte afhandeling en snelle service!

tevreden

prettig contact, ontvangen product (snoeppot met inhoud) voldeed aan verwachtingen

Super mooie paraplu's

Fijne service en heel snel!

Geweldige service

Snelle levertijd en een geweldige service!

Goed werk geleverd!

Paraplu's besteld voor een Company do binnenkort. Gerry-Ellen heeft me hierin op een plezierige manier ondersteund en het resultaat was mooi, waarvoor onze dank.

Echt super! Gekregen zoals beloofd

Keurig geholpen via mail en telefonisch. Proefexemplaar mogen ontvangen en snelle service! Bedrukking en levering heel netjes verzorgd en sneller dan beloofd!

Supertevreden

Paraplu's besteld als kerstcadeautje voor onze klanten. Nette paraplu, mooi bedrukt en een goede prijs.

Goed geholpen snelle service

Niet alleen snelle service maar ook een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden

Super meegedacht!

Omdat een andere leverancier een dag voor ons feest liet weten niet te kunnen leveren zijn wij bij Promocompany terecht gekomen. Zij hebben ontzettend snel en juist gehandeld waardoor wij toch een geschenk hadden voor onze relaties. Ontzettend bedankt hiervoor!

Professioneel, vriendelijk en adequaat zijn de sleutelwoorden.

Bij het telefonisch contact ben ik direct doorverwezen naar de persoon die mijn verzoek direct in behandeling heeft genomen. Na enkele doelgerichte mails is de bestelling geplaast en is de orderbevestiging binnen met een afleverdatum. Geweldig.

Snelle goede service

Voor een event met onze klanten had ik op het laaste moment een kado nodig en Promocompany heeft mij zeer snel en efficient geholpen.

snelle reactie en snelle levering.

snelle reactie en snelle levering. Medewerker Gerry-Ellen heeft ons heel goed geholpen. de prijs kwaliteit van de paraplu's zijn ook goed.

Positief, van eerste contact tot en met de levering!

Jonina denkt mee, maakt heldere afspraken die ook ruimschoots nagekomen worden.

Na wat stroeve communicatie toch een mooi produkt ontvangen.

+ De laagdrempelige chatfunctie op de website zorgt voor een snelle communicatie. + Ruime keus aan verschillende USB sticks - De vervolg communicatie per mail verliep niet helemaal volgens mijn wens; op mijn vragen kreeg ik een minimaal antwoord. Graag had ik verschillende USB sticks willen vergelijken qua prijs en geheugen. Helaas lukte dit niet goed door het summiere antwoord van 2 opties en 2 groottes. - De vervolg communicatie per telefoon was ook anders als verwacht. De dame aan de lijn kwam wat gestrest over (we blijven toch mensen, dus dat kan een keer voorkomen), maar daardoor kon ik mijn verhaal voor mijn gevoel niet goed doen. + De uiteindelijke levering geschiedde volgens afspraak. + De USB sticks (ik had de goudstaafjes besteld) zijn mooi van kwaliteit. Klein minpuntje is dat de USB 'stekker' soms terug naar binnen schuift tijdens het insteken in de PC. Dit heeft waarschijnlijk met met mooie ontwerp te maken. + Factuur wordt geleverd in PDF bestand en een speciaal bestand voor administratiesoftware. Daar is goed over nagedacht. Al met al zeker tevreden.

Zeer vlotte service

Alle vragen worden snel beantwoord en men houdt zich aan de afspraken

Keesomstraat 36

6716 AB Ede