Hoe je ook ondanks de pijn van je haarverlies je je vrouwelijkheid met charme kunt behouden..
Met de wetenschap dat ik, zoals allen van u die deze review lezen, voor zeker 8 maanden mijn mooie dikke haarbos zou moeten gaan missen, raakte me in mijn hart en ziel. Maar de keuze is desondanks snel gemaakt, toch? En daarmee ook de wens te zoeken naar een tijdelijke hoofdbedekking die bij mij past. Via internet ben ik vrij snel op de website van MooiHoofd beland. Wat was het een weldaad om uit zoveel mooi hoofdbedekking te kunnen kiezen. Hoofdbedekking met nauwelijks naden, voor zomer en winter, van sportief tot chique, voor groot en jammer genoeg ook voor klein. Vandaag ben ik met zo'n mooi 'mutsje' naar mijn 2e chemo geweest. Patiënten, verpleegkundigen en zelfs de arts, hebben mooie complimenten gegeven ne gevraagd waar ik mijn hoofdbedekking heb gekocht. Met trots heb ik gezegd dat het door een Nederlands bedrijf met een super service op internet wordt aangeboden. De volgende keer zou ik het fijn vinden minstens hun flyer en kaartje naast de Franse Glossy voor hoofdbedekking neer te kunnen leggen. Een Glossy die van MooiHoofd heel veel zou kunnen leren.