fijne kleine vergrootglas opvouw

zo je kunt dichterbij kijken van het wisselplaat van beitel voor draaimachine enof freesmachine gereedschap van beitel. kunnen goed zien of dat goede kant van wisselplaat of dat slijtage is

• Hoe waarschijnlijk is het dat je Optiekwereld zou aanbevelen bij een vriend of collega?

Er is een wereld voor mij open gegaan!

Erg veel plezier van de door mij bestelde Eschenbach loep met 10x vergroting. Aanvankelijk besteld om het deels weggesleten serienummer van een vintage Ray-Ban te kunnen aflezen. Ik merk dat ik hem steeds vaker gebruik, zoals o.a. het bekijken van plaagdieren op huisplanten. De 10x vergroting maakt de kleinste speldenpuntjes reusachtig, zonder dat de vergroting te groot wordt om te stabiel te kunnen houden. 10x vergroting is wat mij betreft een prachtig compromis!

Prima service!!!

Prima service.

Zeer snel bezorgd en prima prudukt

Tot mijn blijde verassing werd het bestelde vergrootglas de volgende dag al bezorgd. Het was goed verpakt en precies wat ik zocht. Een goed vergrootglas dat prettig in de hand ligt. Ik vind het satijnen hoesje erbij heel,prettig. Zo blijft hij goed beschermd. Kortom: zeer tevreden.

Geleverd wat gekocht is.

Het product is naar wens, en goed verpakt verstuurd.

Uitmuntend bedrijf!

In de loop der jaren enkele bestellingen bij Optiekwereld gedaan. Mijn uiteindelijke keuze is vaak tot stand gekomen na telefonisch overleg en na zeer deskundig (!) advies. Ondanks dat was een product niet wat ik er van verwachtte en heb het netjes retour kunnen sturen waarna het betreffende bedrag snel werd teruggestort. Men is oprecht geinterresseerd in de klant en zijn/haar vragen. Subliem!!!

Geweldige service

Mijn adres foutief ingevuld en ik werd direct gebeld. Top geregeld. Daarna op de dag als afgesproken is de Bushnell Phantom geleverd.

Optiekwereld doet wat het belooft

Goed gereageerd op het feit dat hun transporteur zijn werk niet goed heeft gedaan

Zeer vlot verloop van bestelling.

Had een rangefinder besteld die helaas toch niet meer kon geleverd worden. De dag zelf kreeg ik nog een voorstel voor een ander (goedkoper) model waarvoor waardering voor het meedenken. Daarnaast wat het verschil in prijs de dag nadien reeds terug betaald alsook het andere model op 1 dag geleverd. Zeer goede ervaring!

Direct hulpbereid

Ik had een probleem met het opgeven van het juiste DHL-adres. Optiekwereld deed haar best om mij uit de penarie te helpen.

Goed hanteerbaar en een fantastische loep

Ik doceer mijn postzegels mee en het werkt prima.

Heel praktisch en efficiënt

Voor mijn hobby’s :knutselen,bestuderen planten en dieren een enorme hulp vooral omdat ik maar over 1 oog beschik.

Leverancier die correct is én pro-actief

De door mij bestelde verrekijker bleek lastig leverbaar en de levering is door de fabrikant meerdere keren uitgesteld. Niet fijn, maar Roel hield mij prima op de hoogte en heeft veel moeite gedaan om de levering te bespoedigen en te volgen. Hele fijn persoon om zaken mee te doen dus.

snelle service en kwaliteitsproduct

De geleverde loep is van zeer goede kwaliteit en vergroot uitstekend.

Ik had 1 loupt te weinig in mijn pakket en ik heb dit nu al extra toegestuurd gekregen, waarvoor dank. Heel tevreden.

Perfecte aankoop gedaan dmv goed advies

Goede voorlichting gekregen en daardoor een handige loep aangeschaft. Heel blij mee!

Prima contact; alle medewerking en service.

Mijn eerste bestelling was (en is nog steeds) kwijt, maar de heer Vossen heeft zich sterk gemaakt om een vervangend artikel te leveren en dat is zo waar gelukt. Prima product alleen de montage leverde enige moeite op, omdat het in de beschrijving staande (meegeleverde) gereedschap er helemaal niet bij zat. Dat mocht de pret niet drukken; het werkt.

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord

Goede afhandeling en duidelijke informatie over aankoop en levering

Bijna perfect. Alleen het kiezen van het juiste model loep op de site is enigszins verwarrend, omdat automatisch een kleiner model wordt genomen als je een grotere factor aanklikt. Dat had ik even niet in de gaten

Super website

Voor mijn vader kocht ik een vergrootglas Ivm sterkte advies gevraagd via e-mail Snelle reactie Mijn vader is erg tevreden met het vergrootglas en kan nu de krant weer lezen Top !!!

Fijne loep! Het bedrag meer dan waard!

Fijne loep om wilde planten op naam te brengen. Het bedrag meer dan waard!

Top product

Goed advies!

Een leuke ervaring in het algemeen!

Ik zocht naar een houder voor een leesloep. Maar dat was niet zo eenvoudig. Hier bij Optiekwereld vond ik beiden wat me veel zoekwerk bespaarde. De site is duidelijk en makkelijk te bedienen. De info klaar en duidelijk. De levering vlot en op de afgesproken tijd.

Uitstekend!

Gemakkelijk te navigeren website, product omschrijving was duidelijk en adequaat om te kunnen beslissen of dit artikel; 'wat was';-)

46 Lage Kanaaldijk C

Maastricht 6212AH