Top! Zowel qua informatie als afhandeling!

ik hoef hier niets aan toe te voegen. Degelijk en betrouwbaar! Oprecht geïnteresseerd in jou interesse en mening.

Valt behoorlijk tegen

Ik had -na advies- een Eschenbach loep 10x besteld voor gebruik op o.a. het wad en bij zwerfstenen-determinatie.. De loep kost bijna 50 euro. Bij levering bleek hij erg klein 21-22mm en redelijk zwaar 44 gr. Het beperkte gezichtsveld wordt nog meer beperkt omdat alleen in het centrum sprake is van scherpte. Ook zat er voor het redelijk hoge aankoopbedrag geen hoesje of transportlusje bij. Door andere drukte ben ik vergeten dit loepje meteen terug te sturen. Voor mij in ieder geval: geen aanrader, maar een miskoop.

Perfecte service

Bij vertraagde levering door vervoerder werden we keurig hierover geïnformeerd

Mooi loepje

Bleek achteraf in andere winkel goedkoper te zijn.

Correcte en snelle levering van kwaliteits materiaal

vlotte afhandeling . Binnen de voorziene termijn. Professioneel materiaal Eschenbach. Werkt prima.

Goed assortiment & zorg voor aflevering

Een mooie loep van Eschenbach. Op een vertraging bij verzenden werd snel gereageerd

Betrouwbaar en vakkundig

Bij telefonisch informatie inwinnen, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De bestelde loephanger was binnen 4 dagen bezorgd en voldeed volledig aan de omschrijving op de website.

Overzichtelijk site. Goede informatie. Levering op tijd. Mooie kijker.

Exelent

Mijn aankoop werd prima verzorgd, prima website en een goede afhandeling en snelle bezorging. Ik beveel deze firma ten zeerste aan.

Overzichtelijk

Kreeg mijn pakketje vrij snel, was netjes verpakt. Goede kwaliteit.

Fantastich verzorgd

x

Fijn persoonlijk contact

In een drukke periode een loep besteld, die niet voorradig bleek te zijn. Direct een mail gekregen met advies. Om een lang verhaal kort te maken, uiteindelijk is alles goed gekomen en kan mijn zoontje heerlijk zijn Freek in het wild en Donald Duck lezen. Top!

super advies

Ik had een bestelling geplaatst voor een vergrootglas voor mijn vader met een 10x vergroting om de krant te lezen. Dit was een verkeerde keuze. Na overleg met een vriendelijke medewerker van optiekwereld is het vergrootglas omgeruild voor vergrootglas met een lagere vergroting en een ingebouwd LED-lampje. Het bleek de juiste oplossing te zijn. Met vader is er heel erg blij mee!

slechte webwinkel

ik vind deze site erg slechten ook slechte service 1. bij ontvangst van mail geen gegevens over de bestelling en alleen maar over de verzending en zegt ook niet wat ik besteld heb. 2. erg slecht op de hoogte houden zoals de bestelling wat later komt en niet via mijn mail maar moet via de telefoon doen terwijl ik helemaal doof bent en moet de nummer door geven terwijl ik helemaal niet wilde 3. hun zeggen dat er bij de pakketten dienst erg druk is en bestelling later krijgt maar dat vind ik onzin heb vorige week een bestelling gedaan en de volgende dag heb ik binnen en jullie willen de klanten langer laten wachten en zelfs bijna niet op voorraad en wel via fabriekkant bestellen en zo kom ik in het vervolg niet meer bestellen en liefs nooit meer.

Prima kennis van zaken en hele goede service

Ik ben snel en zorgvuldig geholpen

Vriendelijk telefoongesprek, vlotte levering.

Weinig aan toe te voegen. Met vriendelijke groet, Dolf Bicknese

Prima, snel service.

Eerste product was fautief besteld dus terug gestuurd and meteen door Optiekwereld vervangen zonder discussie of extra kosten. Uitstekend.

Het is niet wat ik wilde

Ik had jullie advies en hulp gevraagd. IK heb duidelijk uitgelegd waarvoor ik het zou gebruiken en wat de moeilijkheidsgraad was waarin ik het zou gebruiken. Ik moet de loep zo dicht bij de processor houden dat ik geen spatie meer heb voor een werktuig. Minimaal zou ik een 5-tal centimeter moeten hebben. Jullie hebben goed materiaal maar niet voor mijn probleem. IK ben trouwens een brildrager.

Pluspunten

netjes , snelle levering , goede kaliteit

doe zo voort !!

Pluspunten

Het product is nog niet binnen, moet het nog ophalen.

Het product is nog niet binnen, ligt bij een DPD ophaalpunt.

2 sterren: slechter dan verwacht

De bestelde loep is er nog steeds niet. Dat ligt niet aan Optiekwereld, maar aan de vervoerder DPD. Suggestie: "Maak gebruik van een andere vervoerder"..

Pluspunten

goede levering e perfecte verpakking

Lage Kanaaldijk 46 C

6212AH Maastricht

Over Optiekwereld

Optiekwereld.nl is voortgekomen uit een traditionele optiekzaak (Optimaal Roel Vossen) in het hartje van Wyck in Maastricht. Na uitvoerig beraad hebben wij ons bedrijf eind 2007 omgevormd in een volwaardige internetwinkel gespecialiseerd in loepen, vergrootglazen en overige optische hulpmiddelen. Eind november 2011 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie: een woning met een aangebouwde bedrijfsruimte. Een van de voordelen: geen parkeer- en bereikbaarheidsproblemen meer..... Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring als optiekadviseurs. Neem gerust contact met ons op indien u specifieke vragen heeft over de aangeboden produkten van Optiekwereld.nl.