Goede site en snelle levering

Via de goede overzichtelijke site een rolstoel uitgezocht voor mijn schoonmoeder. Werd erg snel geleverd

Aan alle verwachtingen voldaan!!!

De opklapbare en lichte rolstoel, die ik bij Scoot Plaza heb besteld, voldoet aan alle eisen!! Ik ben bekend met een opklapbare rolstoel, maar deze overtreft werkelijk alles!!! Aan alles is gedacht, zoals de massieve bandjes, de in hoogte verstelbare voetsteunen en het gemakkelijk in elkaar klappen!! Een ideale metgezel (zo noem ik haar) en een betrouwbare rolstoel, waar ik nog járen plezier van ga hebben. Ben blij, dat ik Scoot Plaza heb ontdekt en ik hoop, dat ik veel mede-afhankelijke-rolstoel-maatjes heb kunnen overtuigen van deze voortreffelijke firma. Mijn complimenten en met vriendelijke groet, Carolina Engels.

Geheel naar wens

Een rollator die gemakkelijk mee te nemen is

Gezellig

Mooi aangekleed alle faciliteiten aanwezig

De bestelde rollator werd de volgende dag al geleverd, helaas in de verkeerde kleur. Het omruilen was ook in 1 dag geregeld. Ben heel tevreden!

Ik heb een rollator gekocht met rolstoel. Die rollator loop ik goed mee. Dankzij de grote die je kan verstellen naar wat het beste voor je is. Ik ben er heel erg blij mee. Echt een aanrader

Goede ervaring met bestelling en afhandeling.

Prima.

Top product

Goede prijs en 's elle levering en prima verpakt!

Na verloop doet rem het slecht en diverse moeren zaten los

goede ervaring

De mijnheer die de scootmobiel heeft gebracht heeft geweldig duidelijk de werking en het uitelkaar halen uitgelegt hij nam er goed de tjd voor en was heel vriendelijk.hij vertelde ook van het beschadigde spatbord ik zou nieuwe togestuurd krijgen ,tot op heden niets ontvangen.

netjes afgeleverd snelle zending en ziet er keurig uit ben zeer te vrede in een woord prima

Valt erg tegen

De rollator, is buiten erg lastig te gebruiken. Als rollator maar ook wanneer deze gebruikt wordt als rolstoel. Ontzettend stroef en zwaar in gebruik. Al een paar keer contact opgenomen om naar een passende oplossing te kijken maar helaas geen reactie. Ik ben erg teleurgesteld.

Geweldig.

Geweldige en mooie scootmobiel gekocht en ze hebben hem keurig verpakt en afgeleverd op ons adres. Deze is voor mijn vrouw en is er nu dagelijks mee onderweg en ze vind hem geweldig, zo gauw als ik er een nodig heb weet ik wel waar ik wezen moet. Een een woord een super bedrijf. 100.punten.

Prima rollator, zeer slechte DHL bezorging

Indien uw bedrijf DHL aanpakt dan zou ik 5 sterren hebben gegeven. Mijn rollator werd door DHL bezorgd in de centrale hal, ik heb jullie en DHL mijn klacht door gegeven en beide hebben er niets aan gedaan. Antwoord van DHL was dat het pakket in de brievenbus was gedaan (een rollator he) Toen ik jullie belde om er iets aan te doen was het antwoord nogal lauw, Tja we zullen wel een melding doen. Ik lag op bed met drie gebroken rugwervels, daar heb ik de rollator voor nodig gehad. Het was voor mij een crime om de rollator door anderen te zoeken en bij mij thuis te brengen. Hierdoor was mijn ervaring met jullie bedrijf duidelijk minder. Tot op vandaag is er nog steeds niets gedaan aan mijn klacht.

Prima product

Degelijk

Prima prijzen levering en service

Wij hebben een rolstoel, later een motor voor de rolstoel .0nlangs een rollator bij scootplaza gekocht. In alle gevallen was de prijs erg goed en de levering tot volle tevredenheid.

Giede service

Transporter rolstoel werd snel geleverd,was heel fijn. Goed verpakt, niet al te moeilijk in elkaar te zetten. Heel handig ding,trouwens, compact "op te vouwen" en in de auro te vervoeren.

Ik ben zeer tevreden met ScootPaza

ScootPlaza doet waar die voor staat.

Hele snelle bezorging, top en professioneel bedrijf

Hele snelle bezorging, top en professioneel bedrijf

Uitstekende levering

Aleen opvouwen van de rolator loopt niet perfect, van één stang heeft het blokkeerschuifje extra hulp nodig. Gebruiken hem nu dagelijkse dus ik stuur deze nog niet retour.

Rollator voldoet aan de beschrijving

Altijd maar afwachten of iets ook echt is zoals beschreven. Deze rollator voldoet volledig en is nu een aantal weken in gebruik. Zeer blij met de afwerking en mogelijkheid om de rollator om te zetten in een soort van rolstoel.

Koop er nooit iets, pas op!

Daar voor enige maanden geleden een inklapbare nieuwe elektrische rolstoel gekocht voor 2.800 euro, het inklappen werkt niet goed , de fabrikant en ScootPlaza diverse keren geïnformeerd, trage of geen beantwoording, schuiven de zaak naar de fabrikant, hun zgn. monteur is geweest, die probeert je te overrulen met zijn zgn. 20 jaar ervaring, hij zou het doorgeven aan zijn baas, ik heb het verslag toegezonden van het bezoek van de monteur en de conclusie toegezonden aan ScootPlaza en de fabrikant, je hoort van beide niks!!!! Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf en haar medewerkers!!!

Snel geleverd.

Neemt weinig ruimte in. Makkelijk mee te nemen.

zie hier onder

een overzichtelijke webshop, ze doen wat ze zeggen.

Snelle levering, maar advies aan telefoon matig, nadat ik een half uur heb gewacht..

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.