Pluspunten

zeer te vreden ik be veel anderemenssen aan tot koop ik geef un 9+ m v d je biesmans

Pluspunten

goed product-voorlopige beoordeling gezien korte gebruikstijd- zeer competitieve prijs perfecte afhandeling

Pluspunten

Goede onderdeel opgestuurd voor de rolstoel

Sneller reageren op een email

Pluspunten

Goede en snelle bezorging

Pluspunten

duideljke site, snelle levering

Pluspunten

deskundig advies en snelle levering

Pluspunten

Snelle afhandeling na betaling Ideal, zoals bericht van tijdstip van verzending, aantrekkelijke aanbiedingen, waar voor je geld, zorgvuldig ingepakt voor verzending, samengevat ben ik zeer tevreden over Scootplaza :-) een echte aanrader dus

Misschien een leuk idee :-) omdat de meeste ouderen niet over internet beschikken voeg een leuke folder bij de verzonden bestelling met een aantal andere interessante producten zodat men weet dat er nog veel meer mooie spullen dan enkel een rollator te koop is bij Scootplaza.ook natuurlijk leuk om er speciale aanbiedingen bij te vermelden.

Pluspunten

Snelle levering.

De rolstoel is toch zwaarder dan ik had verwacht.

Pluspunten

Ik kan hier kort over zijn, doen wat ze zeggen, snelle levering, goed materiaal. TOP.

Geen.

Pluspunten

vlotte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

van begin tot einde goed

niet echt

Pluspunten

Zeer snel leverbazr. Site is duidelijk. Wat er staat krijg je ook. Maten en gewichten en onderdelen kloppen.

De onderdelen die je erbij besteld, zal fijn zijn als die er al opgemaakt worden. Bijv veiligheidsriem bij de rolstoel. Natuurlijk zal het niet bij alles kunnen, maar het is onduidelijk waar en hoe je het moet bevestigen. Zit wel gereedschap bij en dat is wel klasse.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak afgeleverd. Goed verpakt en gratis rolstoelkussen is ook meegeleverd.

Jullie geven aan voor 16u besteld volgende dag afgeleverd. Helaas ziet bezorger dit anders. Kwam de rolstoel op de afgesproken dag (zoals jullie aangeven) aanbieden, maar zag op zijn elektronisch apparaat dat hij hem van zijn baas pas de volgende dag mocht afleveren. Alhoewel hij voor de deur stond, nam hij deze rolstoel weer mee, met de mededeling: ''nou tot morgen dan maar''. De bezorger houdt zich niet aan de afspraak met jullie!!!! Punt van aandacht.

Pluspunten

Snel geholpen toen dat nodig was

Pluspunten

geen enkele klacht alles zeer soepel verlopen(op rolletjes)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vr.dlijk

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gratis thuis bezorgen en een gratis kussen. Super

Ik vind ook dat tweedehands thuis bezorgd moet kunnen. Als je een rolstoel nodig heb, dan ben je slecht ter been, om wat voor redenen dan ook. Niet iedereen heeft een auto en niet iedereen is in staat om een tweedehands rolstoel te kunnen ophalen. En ja ik weet dat je het wel aan iemand kan vragen, maar als je slecht te been ben dan moet je al zoveel vragen. Vind ik een groot minpuntje.

Pluspunten

Snelle levering en erg tevreden over het product (althans, mijn moeder, want daar was het voor).

Pluspunten

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en goede levering Prima webshop en documentatie

Pluspunten

Goede service en snelle levering.Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

N.v.t.

Pluspunten

snelle levering.

geen

Pluspunten

Grandiose service , vriendelijk , behulpzaam , mooie overzichtelijke winkel. En goede en eerlijke bediening. Ook de website duidelijk en overzichtelijk.

Een cursus geven aan andere winkels die ook deze producten verkopen. Grandioos gewoon door gaan zo.

Pluspunten

Prima product in goede staat en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. Netjes thuis bezorgd en goed verpakt. 2 duimen omhoog voor ScootPlaza.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.