Pluspunten

goede overzichtelijke website met een ruime keuze aan rolstoelen en aanverwante artikelen. Zeer vlotte levering aan huis.

Pluspunten

Vlugge levering; Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

supersnelle levering

Pluspunten

Adequate verwerking bestelling en stipte verzending en bezorging.

Pluspunten

duidelijke en eerlijke informatie via de telefoon de levering was zoals afgesproken en het geleverde voldeed aan de verwachting.

Pluspunten

Goed telefonisch kontakt met duidelijke uitleg over mijn vraag. Zeer snelle service Hoogstaande kwaliteit. Petje af!!

Pluspunten

Ze hebben me goed geholpen. De kwaliteit is ook goed. Ik raad mensen aan deze firma.

Pluspunten

Supersnelle levering!! Perfect.

Nog niet ontdekt Hopelijk niet ook niet bij volgende leveringen.

Pluspunten

Goed contact via de mail. snelle levering

uitleg geven over de accu in te bouwen

Pluspunten

Zeer deskundige hulp en goede aanwijzingen om een scootmobiel te besturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product en gemakkelijk in elkaar te zetten. goed wendbaar en prettig in het gebruik

op de website staat dat je het product na bestelling de volgende dag in huis hebt. Ik moest nog eens mailen om te informeren en kreeg als antwoord dat er iets fout gegaan was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelde scootmobiel is volgens afspraak afgeleverd. Minpuntje dat voor de afgesloten WA-verzekering het plaatje niet bij aflevering aanwezig was, dus scootmobiel nog steeds onverzekerd is!

Toezegging dat verzekeringsplaatje direct zou worden opgestuurd niet nagekomen. Twee dagen na de toegezegde ontvangstdatum nog steeds het plaatje niet ontvangen. Dit vinden wij erg slordig, omdat we scootmobiel wel willen gaan gebruiken met WA-verzekering. Nazorg is blijkbaar aan verbetering toe!

Pluspunten

Snelle verwerking van bestelling. Snelle en goede levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

When I called to inquire about the product I wanted to purchase, I received a positive feeling from my conversation with the customer contact, he was very helpfull and gave me correct advises.

The negative point is that when you pay online, the payement confirmation is received two day after and not right away, even though a transfer from bank to bank was made at the minute online. If you say "pay today and receive tomorrow, you have to mean it. thanks

Pluspunten

Snelle levering van een goed product voor een hele goede prijs.

Pluspunten

Goed bedrijf. Had toiletverhoger, krukken en looprek nodig. Duidelijk voorbeeld in Showroom Amersfoort. Na accoord werden de spullen keurig nieuw in de doos gepakt uit voorraad voor een redelijke prijs. Mannen zijn niet te beroerd je te helpen en hebben een keurige zaak in Amersfoort met een klantvriendelijke instelling ! Ideale ruime openingstijden. Koopavonden én Zondagen. Top !

Gewoon goed !!!

Pluspunten

Goede samenwerking,betrouwbaar,snelle service,betaalbaar. Top Ebayer,sorry marktplaatser.

Pluspunten

een fijne rolstoel,snelle afhandeling

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de goede en snelle service van Uw bedrijf. De rolstoel is top. Zeer zeker aan te bevelen aan iedereen die dit nodig heeft.

Pluspunten

Snelle levering , goed product.

Pluspunten

Product ziet er super uit, en de levering was heel erg snel. zeer tevreden

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling. Scherpe prijsstelling. Duicelijke website met goede info over de diverse producten. B.v. Nl talige gebruiksaanwijzing op de site terwijl er in de doos een Duitse handleiding zat.

???

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.