Snel

Sneller geleverd dan dat er was aangegeven.

Wat een mooie en handige rollator is dit.

Beetje moeilijk bij de eerste keer uitpakken en uitvouwen, beetje last van kabels die niet meewerkten. Achteraf gezien, een perfecte constructie. Zelf heb ik een grote Topro, maar ik ben heel wat groter dan mijn vrouw. Dit is echt een ideale rollator voor onderweg.

Snelle afhandeling en bezorging.

Prima afhandeling van de bestelling. Persoonlijk houd ik hier van. Snel en vlotte levering. Prima rolator en voldoet voor mij aan alle eisen. Breed, hoog en mooie kleur. Kortom heel blij mee.

prima rollator

Gemakkelijk door mijn zoon in elkaar gezet, oogt en voelt stevig genoeg , ook gemakkelijk in te klappen om mee te nemen. Beetje jammer dat de tas die er bij zit, aan de lus kapot is. Wel contact over gehad, maar is voor mij te veel rompslomp om te regelen dat dat weer in orde komt. Verder ruim voldoende tevreden over het bestellen, betalen en laten bezorgen van de rollator. En met een niet kapotte tas zou ik hem aanbevelen.

geweldig

ben er heel blij mee. besteld en de volgende dag al binnen. mooie rollator en heel stevig voor weinig geld, super tevreden.

Keurig geleverd precies op tijd geleverd

Goede ervaring met dit bedrijf

Besteld volgende dag al in huis, top

Pride co co Super kan weer uit de voeten Ik ben zeer blij ,zeker aan te raden, ook lagen stoepranden neemt de Pride heel makkelijk

Bestellen ging makkelijk, info overzichtelijk en snelle bezorging.

Ziet er goed uit

Gemakkelijk te bestellen en nu kijken of het mijn broer bevalt. Deze woont in Suriname Ga deze versturen naar hem

Super snelle levering, telefoontje toen ons huisnummer niet klopte

Supersnelle levering en oplettendheid met huisnummer

Zeer tevreden, goed product snelle levering.

Zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden .

Snelle levering, goed produkt, correcte benadering bij telefonische vragen. Top.

Geweldig!!

Mijn moeder is er super blij mee!

Is zeer goed

Een zeer mooie rollager en zeer goed in het gebruik loopt goed en licht van gewicht alleen mis ik de originelen tas voor bij de rollater voor de rest is alles heel goed

Goede service en snelle levering van inklapbare rollator

Gemakkelijk in elkaar te zetten dmv kliksysteem

Mooie lichtgewichtrollator

De rollator die ik heb ontvangen voldoet aan mijn verwachtingen van een voordelige rollator. Hij is handig in en uit te klappen en (voor mij) makkelijk op te tillen. Hij is prettig voort te duwen, ook stoepen op en af. De zitting is wat laag maar voor mij geen probleem en ik vind de tas een beetje slap en daardoor niet zo handig. Maar verder ben ik er heel blij mee. Het was ook fijn dat hij zo vlot geleverd werd.

mooie rollator

mooie rollator voor weinig geld en snel geleverd

Goede en snelle service en prachtige rolstoel echt een aanrader

Verrassend snel en compleet

Binnen 24 uur werd het bestelde artikel bezorgd. Minpuntje is de vervoerder die als bezorgtijd tussen 8 en 18 uur aangaf en de doos flink beschadigd afleverde.

Mooi lichtgewicht rollator.

alles is goed gegaan

fijne mensen om mee te werken dank je wel

Geweldig goede service en bezorging

Product is goed en de levering ook

Geweldige service

Wat in de advertentie wordt gesteld is geheel waargemaakt van bestelling tot aflevering.

Goede servicekosten

Ik heb de rollator ontvangen op de afgesproken dag

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.