Snelle levering en goede service.

Ik had een rollator besteld en die is heel snel geleverd. Bij de rollator zit een tas. Helaas was de rits niet goed afgewerkt, waardoor deze helemaal los ging. Contact opgenomen en er werd een nieuwe toegezonden. De volgende dag werd deze al geleverd. Heel erg tevreden.

Zeer goede ervaringen, goed product, correcte levering

Zeer goed product, correcte levering.

Ik ben super tevreden.

Snelle levering , alles zoals beloofd een tevreden klant, dank u wel.

Op tijd geleverd en een mooi product gaan het goed uittesten.

Correcte afhandeling

Ik heb veel vertrouwen in Scootplaza. Ben zeer tevreden met mijn rollator. Ik kan hem aanbevelen.

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Rollator besteld voor mijn moeder. Na bezorging, nog een rollator besteld voor mijn vader… Nu hebben ze een “ matching” rollator.

Uitstekend service en grote voorraad

Een fijne rollator stevig. Via handvat op zitgedeelte heel makkelijk dubbel te vouwen . Ben er heel blij mee.

erg goed

Snelle levering en vriendelijk benadering. Opmerking mbt gewenste tijdstip van levering was goed doorgekomen en er werd nog over gebeld.

Super levering

In onze zoektocht naar een rolstoel op deze site terecht gekomen. Een mooie, degelijke en betaalbare rolstoel gevonden. Deze besteld en hij werd snel geleverd. Zeer netjes verpakt, duidelijke beschrijving en goede kwaliteit. Ik kan geen minpunt bedenken. Super.

Voldoet volledig aan wat beloofd was

Ben er tevreden mee

Ik ben heel erg blij mee . Gemakkelijk op bouw baar dat kinderen wagentje heb

Voor het eerst hier wat besteld. Mijn ervaring is prima. Snel geleverd

Goed product

Mooie rollator voor een goede prijs Bovendien snelle levering

Redelijk

Levering ging lekker snel Maar als je daarna vraagt of er andere banden te verkrijgen zijn voor de rollator weten ze er niks van

snel leveren

goede kwaliteiten

perfecte service

rolstoel voldoet aan de verwachtingen en levering supersnel. We zijn uiterst tevreden

De rollater was zoals afgesproken daags na de bestelling in huis. Het opbouwen was ook vrij simpel en gemakkelijk.

Ik heb voor mijn moeder gekocht.prima product

prettig, maar...

Het was een prettig contact met scootplaza, maar het kostte moeite de site te bereiken en we moesten lang wachten op aflevering van het bestelde. ik .

Fijne rollator

Fijne rollator, goed geprijsd. Alleen het zitje was even wennen.

Geweldig. Het is was even puzzelen. Prima.

Het is een plezier om met deze scoot op stap te gaan. Briljant idee om de poten in te klappen nu kan hij in de kofferbak van mijn Ford Fiesta (een klein model auto). Ik ben hierdoor weer een stuk mobieler. Ik kan weer naar de stad. Ook de prijs is he-le-maal geweldig. Gekocht van mijn vakantiegeld. Kortom, groetjes van een blij mens.

Super goed voor zo een goedkope prijs

Geweldig kon niet beter voor iedere beurs

geweldig

rollator goed levertijd snel prijs lekker laag

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.