Degelijke rollator

Dubbel inklapbare rollator gekocht simpel uit te vouwen gewicht is niet te licht dus waait ie niet onder he hanen weg Prij is goed kortom degelijk en prijs is goed

Snelle bezorging

Stug

Als je je nieuwe aankoop wildt omruilen moet je per se naar Amersfoortkomen,ook al kan je dat niet. Waardeloos voormij.

Te reden klant

Zeer vlotte afhandeling.

Alles is goed gegaan.

De levering ging goed en het is een mooie rollator. Precies volgens verwachting.

Super service

Super service

vlugge service, prachtige site, vlugge levering

heel mooie website, goede informatie van het product.

Zwaar en niet soepel bij draaien

De zwenkwielen draaien moeizaam Bij “opvouwen” ontbreekt mogelijkheid om de rollator in de opgevouwen stand vast te zetten

Goede snelle service

Snelle levering en goede rolstoel

Prima rollator

Prima rollator en snel bezorgd.

heel goed

een mooie en goede rollator en een fijne prijs; wat wil men nog meer

Mijn bestelling was er als beloofd, prima aangekomen.

Ben zeer tevreden

Prima kwaliteit scootmobiel

Snelle levering en hij is prachtig

Ben zeer tevreden

Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling en werd netjes afgeleverd .

Ik heb de trustcare let 's go out binnen en ziet er mooi uit . 'k Heb jaren tegenop gezien om achter een rollator te lopen omdat ik me daar te jong voor voelde (63) . Niet bij deze en kan ik vaker erop uit te gaan . Super !

Goede rollator. Fijn in gebruik voor de auto..

Werkt prima

super snel!

Helaas moest ik door me herseninfarct een rollator kopen! Maar maar ik wilde geen oudbollig ding hebben.aangezien dat ik nog niet zo oud ben. Ben ik gaan googelen en toen kwam ik deze tegen. het werdt de volgende dag al bezorgd. Rollator is heel mooi om te zien en heel handig in gebruik. inmiddels heb ik er eentje voor me moeder besteld en in de revalidatie wordt ik steeds aangehouden iedereen wil weten waar ik hm gekocht heb.

Fantastische rollator en leverancier

Het bestelde artikel was prompt geleverd, alleen was er een euvel met 1 van de wielen. Na meermaals contact met de servicedesk was het probleem geheel naar wens opgelost. Mijn dank aan de customer service medewerkers die toch wel een zwaar beroep kunnen hebben. Mijn rollator is nu fantastisch.

goed materiaal en snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Hier is het echt vandaag besteld morgen in huis. Ik ben erg blij met de lichtgewicht rollator

Rollator

Rollator één klein probleem Waar je de handgreep waar je de hoogte mee kunt stellen zit wat lost dan maakt hij lawaai. Ik heb hier een houten tanden stokentje in gedrukt

Rolstoel is perfect, snelle service... Top..

Rolstoel is perfect, snelle service... Top..

De rolstoel werd snel en afgemonteerd geleverd, met reserve onderdelen ( indien nodig ) en gereedschap, het uit en inklappen van de rolstoel gaat vrij simpel en zonder moeite. TOP !!

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.