Rollator is goed,de tas die eraan moet past niet

De tas die eraan moet, die erbij zit past voor geen meter

In 10 minuten uitgepakt en uitgevouwen, prima product...

een welgekomen hulp , die het wandelen gemakkelijker maakt.

zonder moeite in elkaar steken,heel comfortabel, geeft meer vrijheid.

Ik kreeg de volgende dag wat ík via internet had besteld.

Ik ben tevreden over het product en dan ver de snelle afhandeling

Goede en snelle levering en overzichtelijke website.

Goede snelle service

Goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

Vier sterren, het hadden er vijf kunnen zijn als de bezorger (DHL) er geen potje van had gemaakt en het drie dagen later bezorgd had. De rolstoel was prima verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

Goede voorlichting per telefoon

Snelle levering bestelling in orde

Had een rolstoel besteld voor mijn moeder, deze werd snel geleverd. Welliswaar niet de volgende dag ( door oponthoud bij DHL ) maar de dag erna rolstoel werkt prima niets op aan te merken.

Goede keuze en duidelijke website

goed en snel

Snelle service maar aftersales is superslecht

2 transportrolstoelen gekocht voor mijn ouders (90+) zodat we met ze op pad kunnen Eén rolstoel was na 10 korte stukjes rijden niet meer bruikbaar ivm verbogen voorwiel. Dit viel onder de garantie en er zou een nieuw onderdeel opgestuurd worden. Ruim 4 maanden en veel mails en telefoontjes later, hebben we nog niets ontvangen. Uiteraard hebben we al een nieuwe rolstoel aangeschaft, zodat we toch met mijn ouders op pad kunnen. Volgens Scootplaza zou er een maand geleden een hele nieuwe rolstoel door de fabrikant worden opgestuurd, maar die is ook nog niet aangekomen. Een andere oplossing bleek niet mogelijk. Dus straks hebben mijn ouders 3 transportrolstoelen (en 2 gewone) rolstoelen. Kortom, superslechte service.

Prima rollator de volgende dag al in huis, is stevig en makkelijk in klapbaar

Prima rollator de volgende dag al in huis, is stevig en makkelijk in klapbaar

Sneller levering

De rollator werd netjes de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd.

Sneller levering

De rollator werd netjes de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd.

Snelle levering, bestelling in orde.

Had een rolstoel besteld voor mijn moeder; deze werd snel geleverd. Weliswaar niet de volgende dag (door een oponthoud bij DHL), maar de dag daarna. Rolstoel werkt prima. Niets op aan te merken.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.