Prima bediening

Alles prima geregeld en vlug bediend. Dienbladje was beschadigd maar we kregen keurig een nieuw. Alleen de nalevering van het dienblad gebeurde niet goed. We wonen in een appartement op de eerste etage. De bezorger belde aan en terwijl we de deur openden naar de lift liep hij van de deur weg en gooide het pakketje naar ons op het balkon op de eerste etage. Onbegrijpelijk en onverstandig. Gelukkig door de goede verpakking geen beschadigingen.

Goede service. Info over de Trust kan beter.

Goede service.

Superrr

Volgende dag rollator al bezorgd.

Ja super

Ja super. Alleen ga alsjeblieft bij de dhl transpotteur weg er is geen peil op te trekken. Een hele middag voor nx vrij genomen en geen melding van gehad. Heel jammer.ps is niet de eerste keer.

uitstekend

very good website and delivery service was excellent

Fount the website detailed and the pricing was excellent.

Goed service

Zeer snelle levering

Prijs kwaliteit onovertroffen

Zeer snelle levering goed verpakt

Aanrader

Snelle levering en keurig in elkaar gezet geleverd

Prima geregeld

Alles netjes geregeld

snel en correcte afhandeling

Snelle levering, rollator voldoet aan verwachting

De rollator werd op de afgesproken dag geleverd. Het in elkaar zetten was geen enkel probleem. De handleiding was duidelijk. Het is een mooie stabiele rollator, die rond de 8 kg weegt, en dus makkelijk te tillen is als je hem wilt vervoeren. Ook ingeklapt blijft de rollator stevig staan. Het meegeleverde mandje is handig voor een paar kleine boodschappen, of je handtas. Het bijbehorende dienblad, wat je op de rollator kunt klikken, was krom en past niet meer op de rollator. Voor ons geen probleem omdat mijn vader het dienblad toch niet gebruikt.

Selected product informatie

Op de vraag heeft de scoprider draaibaar zitting wordt niet gereageerd.er wordt alleen gezecht bedankt voor de vraag.moetvik hieruit concluderen dat scootplaza een select bedrijf is? Het lijkt ER veel op.

Product precies als verwacht mooie en goed

netjes op tijd afgeleverd

Waardeloze klantenservice

Ik had een rollator gekocht en een bijhorende tas. Die tas kon met een rits omgezet worden van tas om de rollator in te stoppen naar een boodschappentas. Die rits bleek vanaf het begin kapot. Omdat we geen tijd hadden om die tas om te ruilen voordat we hem moesten gebruiken voor een vakantie (en ik dat netjes aangegeven had bij mijn verzoek de tas te ruilen), willen ze geen service meer geven. Wat had ik dan moeten doen????, niet op vakantie gaan???? Ook als ik hem gewoon gebruikt had en de rits is binnen twee weken kapot denk ik dat ik ook garantie zou moeten krijgen. Ik heb bij ScootPlaza een rolstoel gekocht en een rollator, maar dat is echt het laatste wat ze nog aan mij zullen verdienen.

top bedryf

super geregeld en snel thuisbezorgt mooie rollator en voor een hele mooie prys in 1 woordt super

Goede voorlichting en aflevering

Zonder commentaar mensen zijn beleefd en vriendelijk.

Prima verzorgd en bezorgd.

Prima verzorgd en bezorgd. Snelle service.

Ze doen wat ze zeggen

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestelproces en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Zonder gedoe of wat dan ook.

geweldig

rollator besteld om 15.55 u. volgend dag om 12 uur in huis.

Premium qualité. Excellent achat.

Conception réfléchie, finition parfaite, légèreté et maniabilité, rien que des qualités. Un peu cher mais vaut son prix. Je recommande à 100%.

Goede service ,en super snelle levering

Uitstekend bedrijf

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.