Goede service ,en super snelle levering

Uitstekend bedrijf

Tevreden

Smiddags besteld de volgende dag in huis, alleen de verpakking was wel behoorlijk beschadigd maar de rolstoel was dit niet gelukkig.

Zeer snelle levering en prima kwaliteit

Goede service en snelle levering ik ga het andere aanbevelen om daar iets te bestellen

Snel gereageerd op plaatsing bestelling.

Een prettige ervaring.

Snelle levering prachtige roklator

Geweldige ervaring dus.

Zeer goed product voor onze oudjes Licht en gamalkelijk accesoires. Aanrader.

hier bij ben ik erg tevreden

hier bij mijn vrouw is tevrden met haar rolator + toppie hoor

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en correct geleverd

Pima levering, snel geleverd

Alles prima afgehandeld.

Super snel

Snelle en goede levering.

Prima ervaring waar ik blij mee ben.

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Snel geleverd en in keurige staat.

Alles keurig

Zeer snelle levering, prachtig product zoals omschreven. Duidelijk verhaal

Helaas is het pakket niet afgeleverd. Ligt nu op de Kampweg. Ik heb geen mogelijkheid dat op te hale

Goedemorgen. De door mij bestelde rollator is niet afgeleverd op adres Kerkstraat 103. te Amsterdam. Er is aangebeld en binnen 20 sec was DHL alweer er weg. Ik ben minder valide en kon niet op tijd bij de deuropener zijn. Kunt u ervoor zorgen dat ik dit pakket nogmaals aangeboden krijg. Kunnen we een dag en tijdstip graag afspreken. Het kan ook bij de buren afgeleverd worden. Bij de nagelstudio of kapsalon.

Uit voorraad leverbaar en snelle service.

1e rolstoel bekeken in Amersfoort, prima uitleg en service en gelijk meegenomen. 2e online besteld: snelle levering. 3e gaan we ook online bestellen. Scherpe prijs omdat er standaard al div. accessoires zijn toegevoegd.

Zeer prettige ervaring met Scootplaza

Beste team van Scootplaza, mijn eerste bestelling: een binnen-rollator voor mijn moeder besteld en de andere dag geleverd, goed verpakt, goede prijs. Ik ben en zeer tevreden klant, bedankt. Hartelijke groet

Snelle levering en makkelijk te monteren en rijden maar

Snel in huis en snel in elkaar en rijden maar

Snel gevonden, betaald én geleverd

Concurrerende prijs én snel geleverd.. Inclusief dienblad én mandje én houder voor een kruk of wandelstok. Voldoende invouwbaar om achter de autostoel te vervoeren. Van de voorwielen is er eentje die niet geheel gelijkvloers is. Waarschijnlijk is er ergens een verbinding uit het lood geplaatst. Kan ik wellicht verhelpen met het tussen schuiven van een ringetje.

Tot in de perfectie geregeld

De eerste keer een bestelling geplaatst en dat zal zeer zeker niet de laatste zijn. Snelle en zeer correcte aflevering ze maken hun naam zeer zeker waar. Wat ons betreft een echte aanrader

Hoe duidelijk het kan zijn

Alles liep bolgens het boekje.als ieder bedrijf zo zou handelen waren er geen problemen hulde.

snel, degelijk, goedkoop

zeer gunstig

Uitstekend.

Hij voldoet volledig aan de gestelde verwachtingen. Levering de volgende werkdag. Transport is ook heel gemakkelijk. Enkel de beensteunen vewijderen en de rugleuning neerklappen en in de auto plaatsen. Heel gemakkelijk.

Zeer goede ervaring met Scoot plaza, Een goede uitleg van de scootmobiel en nam rustig de tijd om het uit te leggen totdat mijn moeder het onder de knie had, zodat ze met volle vertrouwen fijne en veilige kilometers kan maken, terug naar een stuk onafhankelijkheid.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.