Geen vriendelijke mensen aan de telefoon en niet behulpzaam.

Ik heb voor mijn moeder een lichtgewicht opvouwbare rolstoel gekocht, snel geleverd (dat was prima). We hebben hem uitgepakt en ja toen geprobeert, helaas was hij voor mij niet te duwen ivm reumatische klachten dus na 10 meter zijn we weer teruggegaan naar huis. Gebeld naar scootplaza en zeer ongeinteresseerd te woord gestaan. Nee u kunt niet terugsturen want u heeft hem gebruikt, nou lekker dan, bedankt, ik heb nu een spiksplinternieuwe rolstoel staan die we niet kunnen gebruiken.

Snelle levering en mooi product

ScootPlaza heeft een snelle levering en houdt er een goede communicatie op na! De rolstoel die wij hebben besteld is van goede kwaliteit! We zijn super tevreden!

Mooie rollator en snel geleverd

Geweldig advies en ruime keus

Ging kijken voor een opvouwbare scootmobiel en na een paar uur verschillende typen uitgeprobeerd te hebben waaronder ook op advies van de verkoper de elektrische rolstoel Joyrider was de keus, gebaseerd op comfort, handelbaarheid & makkelijk mee te nemen in de auto, eigenlijk makkelijk gemaakt in het voordeel van de Joyrider.

Zéér snel geleverd - alles erop en eraan!

We kochten een Excel G-logic rolstoel met een rode bekleding. Mijn moeder van 91 is er zonder morren in gaan zitten en we hebben een leuke dag in de dierentuin gehad en volgende week nemen we haar en de rolstoel mee naar zee.

Zeer goede ervaring

Heb met scootplaza een zeer goede ervaring... snelle levering en goed spul!!!!....

Top rolstoel

Hele fijne rolstoel, heel fijn dat de stoel in zijn geheel aan kwam,en het niet in elkaar moest zetten.

Kan het niet beoordelen

Dhl heeft nog niets gebracht en ik weet ook niet waar dat nu gebleven is. De meeste spullen worden naar een depot gebracht waar ik het dan kan ophalen. Er zit dan een kaartje door de brieven bus... Nu helemaal niets..Dus ben niet te spreken over de gang van zaken. van de DHL

Niet geleverd wat gezegd was

Ik had opgebeld om te vragen hoe de rollator afgeleverd werd en er is toen gezegd dat alleen de handvaten nog bevestigd moesten worden.Maar toen Ik hem uitpakte bleek dat hij nog helemaal in elkaar gezet moest worden en dat is mij als 94jarige niet gelukt dus heb Ik toch iemand in moeten schakelen die de rollator in elkaar gezet heeft.En dat was toch wel een tegenvaller.

Ik ben tevreden

Alles verliep zoals afgesproken

Compleet en praktisch

Eenvoudig om zelf de goede rolator in elkaar te zetten.

Vlotte levering voor een goede prijs. Vier en een halve sterren omdat artikel vergeten was maar dat is met één telefoontje keurig opgelost.

Bestelling en bezorging helemaal top.

Bestelling en bezorging perfect verlopen.

fijne service

aanschaf rolstoel voor moeder. te smal helaas maar konden hem omruilen voor een bredere! fijn geholpen!

Nog niet gebruikt

Ik heb hem nog niet gebruikt,maar mijn man heeft de zelfde en is er heel erg blj mee.

De bestelde rolstoel had was volgens de gegevens uitverkocht en zou binnen ongeveer 3 weken weer leverbaar zijn. Ik was dan ook zeer verbaasd dat hij de volgende dag toch ineens verstuurd bleek te zijn. Super fijn natuurlijk. Nog een dag later is hij geleverd, keurig verpakt in een grote doos en makkelijk in elkaar te zetten.

Goed , mooi product !

Ben heel tevreden over de binnenhuisrollator die behalve heel mooi ook goed wendbaar is Ideaal voor binnenshuis . Het dienblad erop staat heel stevig en het tasje eronder is heel handig om iets even uit handen te leggen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima rolstoel en levering.

Bestelling en betaling ging makkelijk. Prima rolstoel, Bobby, voor uitstappjes en past goed in onze auto. Eenvoudig in en uit elkaar te halen.

Goede informatie en aanbod

De site is eenvoudig te raadplegen en bestellen makkelijk. Goede snelle service toen bleek dat rolstoel niet geleverd kon worden. Mooi aanbod voor andere stoel gekregen. De vergeten tas werd direct nagestuurd.

Zeer snelle bezorging. Goede uitleg erbij. Heel tevreden.

Doet wat het belooft .

Duidelijk overzicht, goede prijs en snelle levering!

Duidelijk overzicht, goede prijs en snelle levering!

Fantastisch geleverd

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.