perfecte rolstoel

Bestellen en versturen was snel geregeld Minpuntje was het afleveren door DHL, dagen te laat bezorgt Maar ja dat zijn wij wel gewend van DHL

na service zeer waardeloos

hebben een scootmobile en een opklapbare scootmobile gekocht voor samen ruim 8000 eurovoor een vriend van ons met acute leukemi, met verkoper afgesproken als hij binnen een jaar zou overlijden wij de aanschaf terug konden brengen met daartegen over een vergoeding van 50 %. helaas na 4 maanden overlijd onze vriend en we zijn binnen 9 maanden teruggegaan en kregen we te horen dat ze dat niet deden. we werden gewoon als een stuk vuil behandeld. SCHANDALIG GEWOON WAT EEN WAARDELOZE TENT.

Snel en correct geleverd.

Helaas geen antwoord gekregen op verzoek meegestuurd als opmerking in de bestelling.

alles was goed geregeld

Snel

Ik heb een heerlijk duwrolstoel die er sportief uit ziet. Supersnel geleverd.

Snelle levering, mooi product!!

Xx

Makkelijk te monteren.

perfect!

Zowel mijn rollator als het proces van afleveren zijn perfect. Niets op af te dingen.

Zeer snelle bezorging.

Ik heb nog geen ervaring met de rollator, omdat ik geopereerd ben en tijdelijk niet kan lopen. Wanneer dat weer mag, hoop ik veel plezier te hebben van de rollator! Dus mijn vijf sterren geef ik voor de snelle afhandeling van mijn bestelling.

Een goede rollator.

Een goede rollator voor deze prijs.

Alles ging zoals verwacht kreeg snel antwoord op al mijn vragen

Goede info, goed product.

De gegevens die ik niet op de site vond werden mij heel vriendelijk telefonisch uitgelegd. De levertijd was kort en de rolstoel voldoet aan onze verwachtingen.

Ondanks de drukte bij de bezorgers snel binnen

Levering van rolstoel mooi op tijd en compleet. Een probleem is wel dat er een inbussleutel 6 nodig is voor het verstellen van de voetsteunen en de 2 meegeleverde inbussets van 2 inbussleutels zijn met een ander formaat. Product is iets anders dan verwacht, het ingeleverde geleende exemplaar met hetzelfde typenummer was een wat oudere uitvoering zonder kleine kiepwielen en zonder riemen achter de voetsteunen. Product is dus verbeterd.

Beste prijs en snelle levering.

snelle bezorging

na bestelling volgt een snelle bezorging - misschien kan op de website vermeld worden dat bij de quarto rollator alleen de handvaten bevestigd moeten worden - dus geen volledig bouwpakket

Niet aangenaam

Met de rollator is technisch niets mis mee. Alleen het lopen op schuine oppervlakken (trottoirs e.d.) is vervelend.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, doen wat ze beloven

Even een telefoontje voor wat extra informatie over een kussen, daarna besteld en binnen 2 dagen geleverd. Had binnen 1 dag geweest maar de feestdagen en bezorging zorgden voor een dag vertraging.

Geweldig product, super geleverd!

Met 1 dag geleverd, mooi lichte, stevige en wendbare rollator.

Fijne site

Fijne rollater

Alles correct geleverd

Zit gemakkelijk voor mijn man, Het duwen gaat goed. Rolt goed over de baan.

Heel goed , mijn bestelling was heel snel geleverd.

Rollator

Bestelling vlot geleverd Goed product

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.