Super snel geleverd door ScootPlaza

Ik ben zeer blij met de aankoop met mijn rollator, het is een heel mooi ding voor weinig geld, aanrader.

Helemaal correct

Geleverd wat er besteld is binnen de aangegeven termijn. Precies zoals het hoort. Dus een 10

Slecht

Er zijn allemaal fouten gemaakt bij onze bestellingen. De medewerkers zijn brutaal en komen hun beloftes niet na. Je staat tijden in de wacht om überhaupt een medewerker te spreken en als je iets retour stuurt moet je weken later om je geld vragen en je wordt nog uitgelachen ook!

Helemaal TOP ( al járen )

Ken het bedrijf al vanaf het prille begin aan de Soesterweg in Amersfoort toen ik mijn eerste rolstoel nodig had. Maandag jl. even voor een nieuwe rolstoel " geshopt ". Er was er een nodig om in huis rond te kunnen karren. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg relevante adviezen over wat wél en wat vooral niet handig is. " Zullen we hem bij u thuis brengen of wilt u hem meteen meenemen ? Dan zetten we hem even in elkaar en brengen hem naar uw auto. " Allemaal dik voor elkaar, met pin afgerekend en op naar huis en de rolstoel meteen in gebruik genomen. In één woord een perfecte rolstoel die meteen aan het werk moest.

Snelle afwikkeling, goede levering. Rollator al in elkaar gezet.. zeer tevreden

gewoon goed

gewoon goed

Tot nu toe prima

Wij hebben dit artikel voor mijn vader besteld op advies van een ergotherapeut, Na in elkaar zetten vonden wij de handvatten erg rammelen en los zitten; de moertjes van de bevestiging zaten aan de verkeerde kant en zij moeten precies op zijn plaats vallen op/in de stang. Gelukkig hebben we de oplossing zelf gevonden, dit ontbrak aan de beschrijving.

Mooie Rolstoel Snelle service

Scootplaza heeft een groot assortiment in rolstoelen en andere hulpmiddelen. Via de site kun je makkelijk een keuze maken. We hebben zondag een rolstoel besteld en deze werd dinsdag geleverd. perfect verpakt en een hele fijne rolstoel. Erg blij met deze webshop

Keurig en snel geholpen

Reparatie van mijn vaders rollator was binnen 5min opgelost, ben vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Voor een onderhoudsbeurt kan ik hier ook terecht, dit is voor m'n vader ook weer een opluchting.

Website geeft goede informatie op. Telefonisch contact gehad winkel; ik heb een goede uitleg gekregen.

bovenmatig

zeer klantvriendelijk

Super artikelen, zeer snelle levering

Prima artikelen, zeer snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend!

Rollator platin. Goed product voor een nette prijs. Goed en vlot afgeleverd. Werk soepel en licht in gewicht. Banden van rollator dempen en maken geen geluid. Gemakkelijk te monteren.

Uitstekend geholpen.

In de winkel in Amersfoort goed geholpen en uitgebreid voorgelicht over de verschillende modellen.

Snelle levering en service

Mijn bestelling werd snel bezorgd en goed verpakt

Uitstekend!

Snelle levering, goede prijs en zo vanuit de doos al bruikbaar. Mijn moeder is super blij. Mooi design, heel wendbaar en licht in gebruik.

svårt förstå nederländska

Svårt att fylla i blanketten

heel goed

we hadden al een hele goede ervaring bij de aankoop van mijn scootje, en nu bij de aanschaf van mijn rollator ook alleen maar positief: snelle levering, keurig verpakt, goed in elkaar te zetten en hij voldoet heel goed. dus een goede aankoop. een vriendelijke groet van Jos Raaijen

rollator

snelle levering. Fijne rollator

Goeie rollator voor een goeie prijs!!!

Snel geleverd , Mooie kleur En stevig materiaal wat makkelijk in elkaar te zetten is ..

snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding

prima rollato

Perfect afgehandeld

Afspraak naar wens afgehandeld

Geweldig!

Op de website al een soort van keuze gemaakt, maar was er niet zeker van. Toch maar even gebeld, en dankzij de goede telefonische hulp is de keuze makkelijk geworden! De rollator was er de volgende dag al, en het was makkelijk uitklapbaar. De kwaliteit is fantastisch.... Kortom, je hoeft echt niet naar een dure thuiszorgwinkel, want hier is het advies ook super. En de prijs is vele malen lager!

Ervaring was top!

Ging prima, helemaal top!

wacht nog op aflevering.

Wacht nog op aflevering.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.