heel goed

netjes en snel

Vragen goed beantwoord. Verzending zoals beloofd, volgende dag.

Zie hietboven

Uitstekend product voor goede prijs

Makkelijk bestellen en makkelijk betalen Konden alleen het niet waar maken dat besteld voor xx uur dan volgende dag geleverd. Ging toch een extra dag overheen Vandaar een 8 en geen 9

Mooie klein opvouwbare rollator.

Prachtige klein opvouwbare rollator voor een redelijke prijs.

Geweldig,

duidelijke site, duidelijke produktomschrijving, snelle levering

snelle en correcte levering

De bestelde rolstoel werd snel en correct geleverd. De kwaliteit van de rolstoel zal zich in de praktijk moeten bewijzen, maar wij zijn vol vertrouwen.

Snelle bezorging en top prijs

Zeer goede service en snel

Zeer goede en snelle service

Mooie rollator

Alleen jammer dat ik zolang er op moest wachten, heb deze niet kunnen gebruiken in Den Haag. Ik zou deze dinsdag krijgen, kreeg de rollator pas donder middag. Ik had deze daar nodig, helaas geen gebruik van gemaakt.

Goede service makkelijk te bestellen snelle levering

Netjes op tijd afgeleverd.

Netjes te woord gestaan aan de telfoon.

uitsteken en geheel volgens verwachting. geen verrassingen.

De bestelling was snel gemaakt en product voldeed volledig aan de uitgebreide beschrijving.

Goed service voor een schappelijke priis

prima verzorgd

De bestelling was prima op tijd,

Mooie rolstoel, snel geleverd, prima prijs

De bestaande rolstoel van mijn moeder was nogal log en zwaar en vervoer in een normale auto best een uitdaging. Op zoek naar een nieuwe: bij ScootPlaza ruime keuze, goede informatie. Werd lekker snel geleverd.

zeeer slecht

Zeer slecht bedrijf nemen niets retour en maken fotos van retour artikelen die niet echt zijn. Beweren dat een accu een verzegeling heeft (leugen) en dat hij beschadigd is (leugen) Na veel discussie met Bolcom die achter deze leugens gaan staan uiteindelijk maar betaald met boetes van Bolcom. blijkt de accu die retour gestuurd is helemaal geen beschadigen te hebben . Kortom een walgelijk bedrijf . Advies lees de leveringsvoorwaarde van Scootplaza En die van Bolcom kloppen ook niet Scootplaza neemt gewoon nooit iets retour . Googel maar eens op dit bedrijf

05-10-21 ben ik langs geweest voor een scootmobiel uitstekend geholpen en na een uur eindelijk een keuze kunnen maken. Scootmobiel werd voor mijn ogen uitgepakt en afgesteld, voor ik thuis was met eigen vervoer ivm boodschappen doen stond de chauffeur al voor de deur die ook het nodige uitleg gaf. Petje af ga zo door mannen en niet vergeten dames Mvg Joop spies

perfect

De levering wat enorm vlot, de rollator zat in no-time in elkaar, is mooi en heel handig in gebruik. We zijn heel tevreden.

keurig en snel geleverd.

positief

Vlotte afhandeling en een mooie ,makkelijke mobiel

Mooi om te zien en zeer gemakkelijk in het gebruik.Hoop nu niet meer te vallen in huis;wil thuis blijven wonen

Keurig op tijd geleverd. Geweldig product. Ik had voorheen een mandje, dus was wat sceptisch dat ik moest veranderen. Maar vol lof en ook anderen die de tas zien zijn onder de indruk. Veel ruimte, goed af te pakken ivbm. boodschappen. Dank jullie wel. Vriendelijk groetend.

Hele goede stevige rollator

Ik had een rollator bij jullie gekocht,ben er erg blij mee,goede stabiele en stevige rollator.in de toekomst kom ik zeker weer terug bij jullie.

Snel en perfect geregeld

Snelle levering site duidelijk en artikel perfect

prima rolstoel en keurig snel geleverd

Ben erg blij met mijn lichtgewicht rolstoel, scheelt ruim 9 kg en ziet er prima uit, is licht bestuurbaar en de draaicirkel is voor de inzittende prima te doen.

Zo als gewoonlijk prima.

Heb ook mijn rolstoel bij jullie gekocht omdat bij jullie de prijzen heel redelijk zijn. Terwijl de bekende hulp middelen winkels graag te hoge prijzen vragen. Bovendien is alles perfect op maat afgesteld zodat het gelijk goed te gebruiken is. Ook kreeg ik heel goede hulp bij het kiezen wat voor mij het best was. Bedankt.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.