bestelling goed

mijn bestelling gedaan online// vrijdag besteld maandag in huis

zoals het hoort te gaan

Na een aankoop vorig jaar van een rolstoel bij ScootPlaza zelf in Amersfoort zelf hebben we nu onlangs een binnenrollatror via de website besteld. Het bedrijf straalde vertrouwen ut.

Erg goed

zeer vlotte en snelle levering, product voldoet aan verwachting.

Eenvoudige site en volgens plan geleverd

Heb precies gevonden wat ik wilde kopen. En goede prijs kwaliteit. Levering snel en volgens afspraak...

Met ScootPlaza had ik geen enkel probleem wel met de bezorgdienst DHL. Zij bezorgen over de hele wereld hebben zelfs vliegtuigen maar de Algolring 42 in Dordrecht weten ze niet te vinden, althans ze bezorgen daar niet. Maar wees gerust u bent niet de enigste en het DHL depot in Rotterdam weet ik inmiddels te vinden. Klacht indienen helpt ook niet.

Goede voorlichting en klantvriendelijk!

Eerst waren wij bij een andere winkel, daar was de medewerker zo onvriendelijk en ongastvrij. Later kwamen we erachter dat Scoot plaza ook in Amersfoort waren, toen we hier eenmaal aankwamen werden we vriendelijk aangesproken en goed geholpen. Mijn opa had een goede rolstoel nodig met alles erop en eraan, hier konden ze heel veel informatie over geven en uiteindelijk konden wij geslaagd en met een geslaagde glimlach de winkel uit lopen.

Heel fijn.

Heel fijn geholpen zelfs op zondag is niks te veel had een klapband en hij werd helemaal nagekeken.

Horror

Kopen was geen probleem. Daarna zeer slechte service. Zeer onbeschoft toegesproken door zowel telefoniste als door de verkopers. Totaal geen empathie en dat terwijl er voor ruim 200 euro een service contract was afgesloten.

Heel aardige verkoper.

Heel aardige mensen, maar achteraf blijkt scootplaza duurder te zijn dan de meeste andere aanbieders.

hardstikke goed

ik heb bestel wat ik nodig had en een paar dagen later heb ik het gekregen

Heel mooi

Ziet er goed uit,ben er heel blij mee,groeten RiaBerger

Zeer positief.

Snelle levering, prima materiaal.

Mijn moeder is blij met haar rolstoel

Toppie

Netjes op tijd geleverd goede kwaliteit

perfect

snelle levering netjes verpakt goede info

Goede prijs, vlotte levering

Een goede prijs en vlotte levering, goede service dus!

Nette levering

Gemakkelijk in mekaar te zetten en alles was bij de levering Hij was en is lekker licht van gewicht en goed handelbaar We zullen veel plezier beleven en mijn vrouw is weer mobiel

Positief

Snel en goed geregeld

Ze doen wat ze beloven.

geweldig

snelle levering, goede rollator voor deze prijs.

Helemaal tevreden,kon niet beter

Snel en goed

Moest met spoed een rollator aanschaffen, bestellen online was makkelijk en de rollator werd twee dagen later al bezorgd!

Snelle levering goede product omschrijving

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.