Goede kwaliteit tegen goede prijs.

Keurige afhandeling van zaken met prima communicatie.

niet positief

Heb 2 krukken gekocht en ook ontvangen maar de krukken zijn niet gelijk.

ZWAK!

Nieuw cootmobiel gekocht, geen beschrijving/handleiding of garantie bepaling erbij. Accu's binnen 3 maanden kapot zijn vervangen maar men vroeg wel 130 euro voorrij kosten binnen de garantie termijn. Kapotte poreuze binnenband volgens de ANWB en dat al na 4 maanden? In de online omschrijving staat en stond dat ie goede vering had/heeft, helemaal GEEN vering dus. NUL antwoord om die alsnog te plaatsen!

Linker wiel komt niet op de grond en Swiebertje alle kanten op .Heb het idee dat alles scheef staat

Niet prettige om achter deze rollator te lopen wiel linker kant doet alle kanten opstaan en rond draaien met lopen Heb idee dat alles scheef staat. Niet voor deze aan te bevelen voor ánderen .

Goede service en snel verzonden

Hele goede service en hele snelle levering

Zeer snelle levering

Super lichte rollator voor een goede prijs.

Het bevalt goed.

zeer goed verzorgt alleen geen hollands voor ouderen

wat ik al zij voor ouderen graag hollands erbij

Prima.

Snelle levering.

Prima!!

Niet gekregen waar ik om vroeg

Had om een scootmobieltas gevraagd met reflectiestrepen zoals ook getoond op de website en heb er een gekregen zonder strepen.

Ik geef je een 10

Alles was goed

Genoeg aanbod. Stevige rollator, geen gedoe met verzekering achteraf. Prima ervaring

Afwachten.

Ik had de rollator nog geen week . Tijdens een wandeling geraakte hij in onbalans. Moest hem weer opsturen naar Amersfoort. Duurt een week, waarin niet ik kan wandelen geen vervangende rollator. Vind ik geenservice. Bert Hendriks. Burgemeester Wuiteweg 225, 9203kg Drachten

perfect

goedemorgen,via internet gekeken wat we nodig voor mijn man,alles ingevuld,betaald,1 dag later keurig thuis bezorgd,perfect allemaal.

Super snel

Besteld en de volgende dag in huis

Krukken

Ik heb een paar krukken nodig voor een knie operatie. Heel snel geleverd. Ze zitten stevig uit.

nvt

super.

Super service

Scooter heel snel geleverd.

Snelle en goed service

Loopkrukken besteld, kwamen netjes op tijd en degelijk verpakt thuis aan.

Kan niet beter

Prima service snel geleverd.

Snel en goed

Goede prijzen en snelle levering

Goede ervaring na 2 maal iets besteld te hebben

Snelle service.Goedkoper dan elders.

Hadden een betere rolstoel nodig voor onze dochter van 8, die een dubbele scheenbeen breuk opliep. Hadden een rolstoel van Vegro uit het ziekenhuis gratis te leen gekregen. Maar na een goede uitleg van Scootplaza zonder opdringerig te zijn, een goed advies gekregen en tot aankoop overgegaan. Rolstoel voldoet volledig aan de gegeven uitleg en bevalt onze dochter prima.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.