Een man een man, een woord een woord

De rolstoel hebben we als een geschenk aangekocht voor mijn moeder. Over de 90, helder van geest, echter de motoriek laat steeds meer te wensen over. Omdat het een cadeau was, was de tijdige levering essentieel. Niemand wil een kerstcadeau met Pasen. Timing van ScootPlaza was perfect. En gezien de reactie van "de dame op leeftijd" voldoet het aan de wensen. Beperkingen worden als minder ervaren. Het lijkt alsof er weer een wereld opengaat.

Goed en snel

Goed en snel

Zeer positieve eerste ervaring met uw bedrijf!

Vriendelijke en duidelijke uitleg bij telefonische contacten. Snelle afwerking bij bestelling en perfecte levering.

alles na verwachting verlopen

product was degelijk en goed verpakt ,bezorging snel en zonder problemen verlopen binnen aangegeven termijn van "volgende werkdag "

Top rolstoel is aan te bevelen aan andere klanten

Snel bezorgd Had ik het maar eerder gedaan.

Super snel geleverd als belooft.

Bestelde loopkrukken zijn van goede kwaliteit. In de ochtend besteld en de volgende dag rond de middag geleverd. Ik ben zeer tevreden

Rollator was zoals we verwacht hadden

Snelle levering en klopt wat erbij stond.

Komt afspraken en beloftes niet na na herhaalde telefoontjes.

Beloofd van alles, maar doet niets. Zeer klantonvriendelijk.

houden zich niet aan afspraken,

Scootmobiel shoprider 888NR besteld. Donderdagmorgen 15 okt 2020, betaald per Ideal, zou vrijdag geleverd worden met track en trace. Donderdag word ik gebeld ze komen Zaterdag met persoonlijke instructie, Daar ging ik niet mee akkoord, ik wil geen instructie. Vrijdag kon wel een model op pallet zonder instructie door een vrachtvervoerder worden geleverd. Akkoord. Vrijdag geen track en trace ontvangen en onverwacht staat er een man voor de deur met een uitgepakte scootmobiel. Dat is geen afspraak. Op pallet kon hij maandag geleverd worden. Akkoord. Even later een mail, dat ze geld terugstorten en niet leveren. Gesloten koopovereenkomst wordt dus eenzijdig verbroken. Aanbod van mij om het uitgepakte ding zonder instructie te accepteren mits ze korting gaven kon niet de prijs was al zo scherp. Echter op marktplaats adverteren ze 100 euro lager voor een nieuw exemplaar. De verkoopvoorwaarden met aankopen via Internet worden eenzijdig met voeten getreden. Hoe zou ik immers het apparaat kunnen bekijken en binnen 10 dagen in originele fabrieksverpakking zonder gebruikssporen kunnen retourneren op mijn kosten, als hij uitgepakt geleverd wordt? Een bijbehorende handleiding zat er alvast niet bij, Vergeten.

Super snelle service

En paar prima krukken voor weinig geld.

Zeer positief uitstekende begeleiding en informatie over het product

Een bedrijf die ik aanbeveel.

Na de verkeerde kleur van de door mij bestelde rollator Capero ontvangen te hebben weer deze de volgende dag door de heer Tuncay van scootplaza omgeruild en ook nog voor mij in elkaar gezet. Geweldige service

Erg tevreden

Goede rollator, optijd geleverd. Mijn schoonvader is er blij mee, bestel er vandaag nog 1 voor mijn schoonmoeder.

Goeie prijs en snelle levering

Een rolstoel huren voor mijn 90 jarige moeder kostte €70,00 per 4 weken.... De keuze er één zelf te kopen was snel gemaakt. Via Google kwam ik al snel bij scootplaza uit. Een nieuwe degelijke en mooie stoel zeer snel in huis voor 10 weken huur. Het monteren van de rug en de voetsteunen was een makkie. En m'n moeder is blij...

Ik had mijn oog al laten vallen op de Topro Troja 2G. Om 16.30 besteld en de volgende dag al in huis! Dat is noem ik nog eens service.

Gekregen wat beloofd was

Ook telefonisch prima adviezen gekregen.

Snelle levering en een goed product.

Niet tevreden.

Voorwielen blokkeren soms en het riempje om de rollator op te vouwen is geknapt.

Prima kwaliteit en vlotte levering.

Goede keuze mogelijkheden. De afhandeling was prima en vlot.

Héél goed

Tevreden!!

Snel, makkelijk en netjes

Snelle levering, goede service, vriendelijk en makkelijk bestelproces. Tot nu toe erg tevreden met de rolstoel.

Snel en goed

Duidelijke site goed overzicht van mogelijkheden. Volgende dag geleverd.

GOED

Ik heb een rolstoel aangekocht aan een zeer lage prijs onklopbaar van goede kwaliteit met alles erop en eraan toch een foutje mijn linkerbeen comfort beensteun was een hendel was afgebroken er werd mij gevraagd een foto van de schade te mailen voor te beginnen ik heb geen smartelefoon een foto maken en opsturen met een mail hoe doe je dat ik ben 70 jaar en ik ben niet meer op hoogte van die dingen maar ik heb het opgelost met contact lijm vriendelijke groeten willy

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.