onbeschoft te woord gestaan

door de mevrouw aan de telefoon zeer onbeschoft te woord gestaan. vandaag gewacht op de onderhoudsmonteur. helaas kwam deze niet opdagen. gebeld met bedrijf. mw kon niets vinden. dat kan maar mw, legt de schuld bij de klant neer op een zeer onaardige toon. nieuwe afspraak gemaakt. Of wij gelijk maar even een kleine 200 euro wilde betalen voor een onderhoudsbeurt. dus eerst betalen en dan nemen zij de scootmobiel mee omdat mevrouw ons niet kent. merkwaardige gang van zaken. afspraak uiteraard gecanceld.

goede leverancier

Keurige en snelle levering van de scootmobiel, Kunnen veel scootmobiel firma ,s een voorbeeld aan nemen, We zijn zeer tevreden een absolute aanrader.

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering .En goede prijs

ervaringen

2595,oo euro

zeer goed

prima afhandeling en goede rollator.

Tot nu toe geen probleem gehad met rolstoel.

Mijn vragen via email werden keurig beantwoord en levering kwam op de afgesproken dag tussen 8.00 en 18.00 uur. Je moet er wel voor thuis blijven of bij de buren laten afgeven.

Topservice

Heb het weekend voor de kerst een rolstoel besteld en deze werd, ondanks de kerstdrukte, nog 24 december geleverd!!

snel geleverd, netjes verpakt, voordeligste, duidelijke handleiding.

Ondanks de feestdagen is mijn (via internet) bestelde rollator keurig binnen de afgesproken tijd geleverd, in een stevige doos. Zowel ScootPlaza als de transporteur mijn complimenten. De rollator is bijzonder klein op te vouwen en daardoor prima in de (kleine) kofferbak van mijn auto te vervoeren.

Een super rollator met verschrikkelijke wielen

Vandaag werd een prachtige rollator bezorgd. Uitgepakt ingesteld schitterend. Dan lopen op straat dat was echt schrikken wateren kabaal maken de plastic wielen. Dus nu een vraag: Is het mogelijk andere wielen te bestellen zodat echt plezier aan de rollator kan beleven. Graag hoor ik van u Met vriendelijke groet Annemieke Kerkhof 0622421679

klant vriedelijk en goede service

zeer goed en snel

Netjes en stevig

Voor mijn moeder heb ik deze rolator besteld na een review van Kassa. Het is een stevig model in makkelijk op hoogte instelbaar. Ook het zitgedeelte kan tot 130 kilo dragen. Dus ook goed stevig. Met een handig afneembaar mandje vooraan en een afneembaar dienblad die je op het zitgedeelte kan plaatsen die d.m.v. knopjes in het zitgedeelte vast klemt. Ook de kleur blauw is mooi. Al met al heel tevreden. Moeders zelf vind het nu toch heel wat fijner lopen als met een stok ;)

mooi product voor weinig geld

Zeer slecht

Een jaar geleden een scootmobiel gekocht een accu reeds stuk jammer ! Zit maar een half jaar garantie op dat was hun reactie kon bij hun een nieuwe kopen

BEDROG bestelling en bijhorende betaling

https://www.kiyoh.com/add-review/1045729/scootplaza?lang=nl&invitationId=5053c542-3605-4358-9016-4c1d3c33072f https://www.kiyoh.com/add-review/1045729/scootplaza?lang=nl&invitationId=5053c542-3605-4358-9016-4c1d3c33072f https://www.kiyoh.com/add-review/1045729/scootplaza?lang=nl&invitationId=5053c542-3605-4358-9016-4c1d3c33072f

Bestelling prima verlopen.

zie hierboven

Mooi

Goede stevige kwaliteit . Snelle levering . Mijn moeder is er heel blij mee . Is echt aan te bevelen

goede duidelijke hulp

wordt snel en duidelijk geholpen

Snelle service,groot aanbod aan hulp middelen

Super tevreden met het grote aanbod wat jullie hebben. Zo kwam ik bij de perfecte rolstoel terecht. De volgende dag was deze meteen in huis.

Snel en perfect geregeld

De stoel was goed in gepakt.

We hebben een probleem de stoel is te ondiep!

Snelle afhandeling van bestelling en een goed product

Niet bestellen hier! Bij een fout in je bestelling: 'Ja, dat is het risico van online bestellen.'

Verschrikkelijke service! Niet online bestellen hier, ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid: 'Ja dat is het risico van online bestellen.' Scootplaza kwam op mij over als een betrouwbare leverancier. Zo bestelde ik een rollator die ik met mijn vader enige tijd geleden testte in een winkel met zitvlak. Blijkt nu bij aankomst en in elkaar zetten van het pakket dat het zitvlak te hoog is voor hem. Zijn benen bungelen boven de vloer. Bellen met de klantenservice, met ene Bram verliep zeer onprettig, 0 begrip. Blijkt dat er een s en een M bestaat van deze rollator. Nergens gelezen op de site. Ik had dus de S moeten hebben. 'Ja, dat is het risico van online bestellen.' Is het enige dat ik kreeg in respons. Ik mag het retourneren, maar de retourneerkosten komen voor mijn rekening. Zeer ontevreden!

Slecht

Dat ik een rolstoel en een rooster had besteld voor mijn man. Rolstoel op tijd geleverd gisteren. De rolater ontvindbaar . Zouden ze uitzoeken deze dag bijna om nog niets gehoord. Vind ik heel slecht.

Product nog niet goed kunnen uittesten maar zag er goed uit.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.