Bestelling vlot verlopen en perfect afgeleverd alles compleet mijn complimenten

Zeer tevreden en snel in huis

Zeer agressieve benadering van hoofdverloper en of eigenaar!!!

Reeds vandaag gaan informeren scootmobiel en rollator lichtgewicht!! .. Hoofd verkoper en of eigenaar had erg druk en de medewerkers eromheen stuk of 4 mochten geen advies geven over scootmobiel???? Deze waren wel zeer vriendelijk behulpzaam. En attent. Van medeverkoper goed advies gekregen van Carbon rollator de porche onder de auto's. Besloten om die te kopen voor vader.. En wachten netjes op mijn beurt zodat de hoofdverloper of eigenaar tijd had... na 2 uur gekeken te hebben en hij tussendoor snel antwoord gaf... Wou ik graag geholpen worden. Ik werd gelijk door agressieve houding benaderd en had blijkbaar geen tijd voor mensen die details willen weten.. En of iets willen.. Oude wilde hij niet verkopen, op de site stond 2e hands maar ook niet echt... Ook geen informatie beschreven op de scooters zelf en boekje mocht je niet inkijken of bekijken... Dat was niet juist... Hij vond mij brutaal, netjes gevraagd waarom maar hij vind dat je moet vragen en noemde dat ik alle boekjes heb bekeken terwijl dat 2 waren. Alles gaat via de website internet, voor ouderen dus niet klantvriendelijk want sommige willen ouderwets boekje of info op scooter.. Ik denk dat de hoofdverkoper of eigenaar in burnout zat, totaal uit zijn stekker!!! Dus vraag je door... Of heb je geen goed gevulde portemonnee wees dan alert met u aankopen, want gaat om snelle verkoop.!! Overige medewerkers waren op vakantie.. Maar liepen er 3 of 4 rond?? Conclusie en opbouwende feedback voor scooter plaza blijf klantvriendelijk en wordt niet agressief!! Zo behoud u geen klanten.. Jammer ik heb mij niet laten afsnauwen dan maar bij andere firma waar je wel klantvriendelijk wordt geholpen.. Dus ook geen rollator van Carbon gekocht.. Bizarre ervaring vandaag gelukkig maak je dit bijna niet mee., ., schrok enorm van deze agressieve behandelwijze...!!!

Doeltreffend.

Prima rollator, en voordeel je kunt er goed op zitten.

Zeer snelle levering

Goede informatie op de website en makkelijk te bestellen, vlotte levering, keurig verpakt.

snelle levering van goede rolstoel voor een mooie prijs

na korte zoektocht bij scootplaza uitgekomen daar hadden ze een stevige toch klein opvouwbare rolstoel, na in elkaar zetten wat zeer eenvoudig was blijkt de stoel een stevige stoel te zijn met een goed zitje wat iets dikker is zodat ook zonder het inlegkussen prettig zit. Nu kunnen we met ma gewoon naar de winkels zonder dat ze te moe wordt.

Goede servies

Geen aan of opmerking

Prijs/kwaliteit de beste!

Prijs kwaliteit de beste! Nieuw kost bij ScootPlaza net zo veel als Er gebruikt word aangeboden op internet.

Heel go3d

Ik ben heel blij maar de levering was alleen Drie dagen lager en dat was jammer!

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goed kwaliteit rolstoel

Supersnelle afhandeling van de bestelling

Het door mij bestelde artikel had ik heel snel inhuis.

Aflevering klopte op de minuut af

De rollator was precies zoals omschreven en de afwerking was zoals we hadden verwacht en gehoopt.

Alles goed geregeld en wat op de site staat klopt

Correct , snel ontvangen.

Snelle correcte levering !

Excellent description on website. Speedy delivery. Great experience

Excellent description on website. Speedy delivery. Great experience

snelle service , heldere uitleg.

telefonisch advies gevraagd. Heldere uitleg. Daarna online besteld. Snelle levering. Alles naar wens.

Service was perfect

Perfect levering alles keurig verpakt ingeleverd op de juiste dag Hartelijk dank ervoor

Is afgeleverd door bode en die was niet aardig

De eerste indruk: een prima rolstoel, allen de rugsteun staat voor mij te rechtop en blijkt niet verstelbaar dat vind ik wel jammer. de ervaring met Scootplaza is prima. Gr. Leen Aarlanderveen

Goede service en snelle levering.

Goed behandeld

Slechte scootmobiel

k heb in Maart een scootmobiel gekocht bij hun en was erg enthousiast toen ik hem kreeg want hij zag er mooi uit maar dat gevoel verdween snel nadat ik er meeging rijden na een aantal dagen toen de verzekering rond was. Scootmobiel schudde erg en maakte een geluid of er iets vast liep. Na het melden keer op keer erg slecht te woord gestaan en je word erg respectloos en naar behandeld. Eerst zou de monteur aan de deur geweest te zijn zonder mij dat te melden nou ik werd erg geïrriteerd te woord gestaan toen ik zei dat ik dit vreemd vond omdat ik thuis was. Na weer bellen en daarna weer alles op de mail gezet want dat moet komt er uiteindelijk weer een monteur die nergens naar kijkt maar je als een klein kind behandeld met een boze ondertoon en ff grof uitlegt hoe je op een scootmobiel moet rijden. Ja meneer dat weet ik aangezien ik eerder een scootmobiel heb gehad. Kom op ik ben 33 en zit ook niet voor mijn lol erop. Vervolgens gaat hij erop zitten en knalt van de stoep en doet het ff voor op een geïrriteerde manier. Inmiddels is het Juni en de scootmobiel schud steeds erger, kraakt en er blijken ook geen nieuwe accu’s in te zitten zoals beloofd bij aanschaf van een occasion en hij remt af en valt constant uit met rijden wat hele gevaarlijke situaties oplevert. Ook zegt de baterij meter keer op keer dat hij weer vol is na het opnieuw starten wat ook erg vreemd is. Scootmobiel koste toch bijna 1900,- nog dan mag je toch verwachten dat het werkt. Met loot in mijn schoenen toch maar weer een bericht naar scootplaza gestuurd. Ben er een beetje beroerd van en baal verschrikkelijk want ik heb hem zo hard nodig.

Keurig afgeleverd. Verder nog geen klachten

Dit is mijn eerste bestelling.

Levering was op tijd en goed verzorgd.

Snelle service, erg tevreden

Goede servise

Het was een goed gesprek een hele goeie uitleg

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.