1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
vlotte babble, smeren je heel snel iets aan.
Zeer slechte service, bij gebroken wielen aan Dortmund rolstoel van nog geen maand oud in Italie, weigert Scootplaza een vergoeding te geven. Ik heb in Italie ter plaatse nieuwe wielen moeten laten monteren, daar ik zonder rolstoel niet verder kan. Dasn heb ikhet nog niet eens gehad over de verwondingen die ik opliep doordat een wiel spontaan afbrak.
Scootplaza zegt dat dit niet onder de garantie valt omdat ik niet VANUIT ITALIE even teruggekomen ben om nieuwe wielen door hen te laten plaatsen. Ik had toch geen keus, hoe had ik terug moeten komen ZONDER ROLSTOEL?? ik kan niet eens de auto uit komen. De vergoeding die ik vroeg voor het plaatsen van nieuwe wielen IN ITALIE is € 30,- . Ze Mogen blij zijn dat ik geen claim indien voor letselschade !!!!
En dan verwijderen ze ook nog mijn klacht van hun facebook pagina, GOEDE SERVICE HOOR, MAAR NIET HEUS!!!!
VerbeterpuntenSLECHTE SERVICE, HEEFT GEEN GEVOEL, DENKT ALLEEN AAN GELD!.
antwoord 14 juli 2015: Dit is natuurlijk ronduit belachelijk, ik heb namelijk nu al nieuwe wielen
op mijn rolstoel zitten. UW service naar klanten toe schiet
ernstig tekort. De garantievoorwaarden begrijp ik, maar u kunt toch niet verwachten dat als een NIEUWE rolstoel kapot gaat in ITALIE en ik daarvan afhankelijk ben,
ik even naar Nederland terug kom voor nieuwe wielen, of mijn vakantie af breek, terwijl ik daar net een week ben. Ik heb 3 jaar moeten
sparen om een keer met vakantie te kunnen gaan en uw garantie voorwaarden
eisen dan dat ik terug kom naar Nederland om een paar nieuwe wielen te
latern monteren, terwijl ik niet meer met de rolstoel kan
rijden. Bijzonder lomp van u.
Het gevraagde bedrag is maar € 30.- voor het ter plaatse vervangen en
monteren van nieuwe wielen ( u heeft de nota), wat een
schijntje is voor u, maar voor iemand met een uitkering een heel
bedrag.
Het betreft een Nieuwe Rolstoel < 1 maand oud , model Dortmund. Ik mag
wel verwachten dat een paar wielen langer meegaan dan 1 week !
MAIL: 14 juli 2015
Helaas is het voor ons niet mogelijk om het gevraagde bedrag op uw
rekening te storten,de garantievoorwaarden gelden alleen als u de
rolstoel bij ons had laten repareren. Wij kunnen u wel een setje nieuwe
wielen toesturen, u dient da de kapotte wieltjes naar ons te
retourneren, zodra wij deze ontvangen hebben verzenden wij een setje
nieuwe wieltjes naar uw adres.