Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, goedkoop.

handleiding in het nederlands

Pluspunten

Op maandag besteld dinsdag in huis . goede verpakking . Mooie sterke rolstoel. Loopt super licht. Ben heel tevreden.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, netjes verpakt en makkelijk in dlkaar te zetten. Perfecte rolstoel.

Pluspunten

Helemaal top! De rolstoel werd de volgende dag al bezorgd na bestelling.

Pluspunten

vlotte aflevering goed verpakt rolstoel goede kwaliteit voldoet goed aan de verwachting. john hulsker

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon Snelle afhandeling van bestelling

Geen. (spoed)bestelling werd sneller afgehandeld dan verwacht. Na de dag van bestelling werd de rolstoel de volgende morgen al bezorgd in plaats van een dag later. Mijn compliment voor de uitvoering en medewerking. Veel succes toegewenst

Pluspunten

Goede informatieve website

Pluspunten

makkelijke site snelle levering prima afhandeling klasse!

verpakking aanpassen aan de grootte van artikel: kussens zaten in een doos die 2x zo groot was als de kussens bij elkaar.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit-verhouding

Pluspunten

Snelle levering en een goed product.

Pluspunten

Vakkundig en vriendelijk advies. Perfecte rolstoel. Heel licht en wendbaar. In een dag in huis. En heel scherpe prijs.

Pluspunten

Alles prima in orde en snel geleverd

Pluspunten

Heb deze firma als zeer positief ervaren. Na mijn bestelling gedaan te hebben werd het bestelde direct de andere dag door mij ontvangen. Materiaal uitstekend en goed verpakt met duidelijke gebruik 's aanwijzing. Bij ingebruikname zeer positief over het geleverde en kwam het ook met de advertentie overeen.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

IDEAL betaald, maar looprek kwam niet binnen. Na 5 dagen gebeld en toen kwam het eindelijk

Pluspunten

alles was correct

Pluspunten

Fijne transportrolstoel. Direct in gebruik voor mijn moeder.

Levering na 4 dagen, in plaats van de volgende dag. Bestelling is vrijdagochtend aangeleverd bij transportbedrijf, maar dinsdag geleverd. Er was ook geen tracktracecode waarmee het transport te volgen was. Dit kan verbeterd worden.

Pluspunten

Correcte tijdige levering (dit is dus eigenlijk voor de pakketdienst) en goede voordelige rolstoel.

Pluspunten

snelle service , we konden hem snel gebruiken. Ondanks dat de bestelling niet compleet geleverd was , kwam het 2e deel heel snel .

Pluspunten

Supersnelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een scootmobiel gekocht bij Scootplaza, met de nadrukkelijke toezegging dat het apparaat terug genomen zou worden met overlijden tegen een goede prijs. Ik en mijn partner waren hier bij. De koper overleed, zonder gebruik te hebben gemaakt van de scootmobiel. Toen we aangaven gebruik te willen maken van hun toezegging, kregen me ''nee'' te horen wegens plaatsgebrek. Na verschillende keren hierover gebeld te hebben, zeiden ze 'm wel terug te willen kopen, enkel voor € 650,- , terwijl de koper en net daarvoor nog boven de € 2700,- voor betaald had (ze hadden dus opeens wel plek!) Schandalig vinden wij. Daarvoor geef ik deze winkel niet meer dan een 1: omdat ze hun afspraken niet nakomen. Ik ga hier zeker niet meer kopen en zal het een ieder afraden. Ik schrijf als nabestaande van de koper.

Pluspunten

De aflevering verliep prima ondanks moeilijke situatie van opgebroken straat. De vrouw in kwestie was tevreden over haar aanwinst. Ondergetekende ( niet wonende in Amsterdam ) heeft alles op afstand gevolgd.

Pluspunten

Zeer snelle levering en heel goed matriaal we zijn er zeer tevreden mee,ik beveel jullie zeker bij andere mensen aan zeer goed,vooral de prijs.groet Dirk

Pluspunten

Alles netjes verwerkt en op tijd geleverd.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.