Prima service zoals altijd

Prima voor elkaar en uitstekende service

Netjes verpakt en snelle bezorging

Mooie site met prachtige collecties en snel bezorgd

Fijne mensen en snelle levering TOP

Snelle service!

Prima communicatie, snelle service en een prima verzorgde verzending. Een beetje troost in de corona-troebelen...

Leuke overzichtelijk site, met mooie merken

Snelle levering. Wel alles in plastic geleverd, ook voor retour.

Geweldige winkel met top kwaliteit.

Vandaag 3 hele mooie dekbedovertrekken gekocht in de winkel te Hoogeveen. Hele mooie gevarieerde keuze. Heel vriendelijk geholpen door de aanwezige eigenaren.

correct en snel

correct en snel

Mooie kleding en snelle en nette verzending.

Bloom Fashion heeft hele mooie items, dus ik shop er graag. Aangezien ik ver weg woon kijk graag rond in de webshop. De items worden snel verzonden en er zit een nette verpakking en retoursticker bij om items terug te sturen. Enig minpuntje is dat je de retourzending zelf moet betalen. Zeker nu shoppen in Corona-tijd wat lastiger is. Als dat gratis is. zou de service voor mij compleet zijn en zou ik nog eerder bij Bloom Fashion bestellen.

Vlotte afhandeling

Perfecte en snelle service!

Ik had voor t eerst online besteld bij Bloom. Mijn adresgegevens bleken achteraf gezien niet te kloppen en ik werd persoonlijk gebeld voor de juiste adresgegevens. Ze gingen t daarna gelijk op de post doen ( Jeans jurkje) en één dag later nadat ik de bestelling geplaatst had, was t binnen. Het fijne is dat het n pakketje was wat door de brievenbus kon. Ik ken Bloom van de winkel in Laren, ik heb jaren in Blaricum gewoond, toen kwam ik er al. Nu woon ik in Venlo en vind ik online shoppen super handig, vooral in deze tijd van Corona!

Snelle levering, een retourzak erbij met een label voor het adres Mooie collectie.

Goed!

Vlotte en vriendelijke service!

Mooie afprijzing en snel verzonden. Superrrrrr.

top service!

top service!

Snelle levering, goed product!

Gister avond parfum besteld, vandaag om 11:00 in huis. Top service!

Super service

Ik heb een broek besteld en het werd, net als het op de website vermeld staat, de volgende werkdag geleverd. Echte snelle super service. Zeker een aanrader.

prima communicatie over levering maar jammer dat je moet betalen voor retour zenden

goed begin, minder einde

super!

Snelle, goede levering en een nog snellere en betere retour service. Ik ga zeker nog eens op nieuw bestellen bij Bloom

Zoals je mag verwachten, maar toch niet zo gewoon is. Alles ging heel snel en steeds goed op de hoogte gehouden van wanneer het pakket zou komen. Ook fijn dat je kon aangeven of het pakket overdag of 's -avonds wordt bezorgd.

Supersnelle service en een te gekke collectie

Voor de lockdown ben ik al eens in de winkel van Bloom Fashion geweest. Wat een gave collectie met mooie merken hebben zij! Zo ben ik ze gaan volgen via Instagram en heb ik eergisteren mijn broek besteld welke ik gisteren binnen kreeg en vandaag al met trots kan dragen! Helemaal blij!!

Prachtige jurk en netjes op tijd geleverd.

Prachtige jurk en netjes op tijd geleverd.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Bestelling werd snel geleverd en naar wens, keurig netjes ingepakt met alle benodigde stukken voor een evt retourzending, had ik alleen niet nodig:-)

Snel geleverd en alles toegevoegd voor een eventuele retourneting

Top geregeld!

Ik ga weer bestellen bij jullie en superblij met mijn aankoop!

Klaaskampen 7

1251KM Laren