Pluspunten
Snelle levering goed advies Heel blij met mijn jurk!
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon.
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling. Jammer dat het vest te groot was, had het graag gehad.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. Prettige communicatie. Vriendelijk personeel aan telefoon gehad.
VerbeterpuntenIk heb twee bestellingen gedaan (waarvan tweede bestelling goed was), eerste bestelling bleek niet goed te zijn en ik moest dus verzendkosten betalen om e.e.a. terug te sturen. Dit vind ik heel erg jammer en dat weerhoudt me er sterk van om een nieuwe bestelling te doen. Ik zou qua aanbod dit bedrijf zeker aanbevelen, maar qua service omtrent retourneren dus niet.
Pluspunten
Perfect merken die lastig online te krijgen zijn in NL.
VerbeterpuntenEerder een orderbevestiging sturen van online bestelling. Dat voorkomt onzekerheid. Nu komt eerste bericht pas wanneer bestelling verstuurd is.
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, zonder problemen omgeruild voor andere maat
Pluspunten
Prachtige winkel met prachtige kleding. Superaardig personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klantgerichte houding met duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en vlotte afhandeling van retouren
Pluspunten
Zeer mooie merken. Vriendelijk personeel nooit opdringerig.
Pluspunten
Zeer goede eerste ervaring met dit bedrijf! Snelle reactie op mijn vragen over een specifiek product, juiste informatie, snelle levering, goed verpakt, mooie merken
Kleding is niet op een model te zien. Soms is de bestelling daardoor een 'gok' (m.b.v. Google afbeeldingen om te zien of het product elders te zien is op een model).
Pluspunten
mooie spullen en snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenartikelen op de website tonen op mannequins zodat je weet hoe het eruit ziet wanneer iemand het draagt