Pluspunten
Heerlijke hotdogs en wat een leuke hotdogkar!
VerbeterpuntenVoor mij zijn die er niet.
Pluspunten
Wat een leuke hotdogkar met heerlijke hotdogs!
VerbeterpuntenAlles is prima verlopen.
Pluspunten
Aangename aanvulling op ons evenement en erg aardige mensen.
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
Communicatie verliep zeer goed. Personeel vroeg naar veel details, zoals bijvoorbeeld afmetingen van de staanplaats, om problemen te voorkomen. Overal was aan gedacht. Uitdelen verliep soepel en snel. Bovendien was het broodje zelf heel lekker.
VerbeterpuntenMisschien hadden de vuilnisbakken iets vaker geleegd mogen worden, nu moesten mensen een beetje proppen om hun bakje erbij te krijgen.
Pluspunten
Ontzettend professioneel en klantvriendelijk. We hebben per toeval het bedrijf ontdekt via internet en gaan zeker vaker contact hebben. Alles goed verzorgd en zag er de gehele tijd netjes uit. Regelmatig een doekje gebruiken voor het gemorste eten. Prima! Ook zal ik Doggie American Hotdogs gaan aanbevelen.
Pluspunten
Tophotdogs, leuke bediening, netjes, goede communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg lekker en ook supersnelle service. Het personeel is heel erg klantvriendelijk. Ook erg betrouwbaar,
Pluspunten
Lekkere hotdogs en goeie hamburgers, vriendelijke mensen
Pluspunten
De Hotdogs en de hamburgers waren super. Bedankt voor jullie goeie zorgen top.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeteren punten noemen
Pluspunten
Heerlijke broodjes, uitstekende service, goede en professionele bediening.
Pluspunten
Leuk spontaan bedrijf!!
Pluspunten
constante zeer hoge kwaliteit met betrouwbare afspraken over levertijd en bediening. Leuke afspraak over eventuele meer levering als besteld was geen punt ook extra producten zoals frisdranken waren direct mogelijk .Schoon netjes en gezellig prima sfeerverhogend als erg positief ervaren voor ons bedrijf, volgende keer direct weer !!
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Geweldig feest gehad mede door de enthousiaste medewerkers van Doggie american hotdogs. Bij het volgende feest maak ik weer gebruik van de diensten van Doggie american hotdogs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Flexibel, snel, aardig personeel, goed advies
Verbeterpunten1 verbeterpuntje, geen kauwgom...
Pluspunten
We kregen heel leuke reacties van kantoorgenoten en gasten dus is voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Geweldig bedrijf, eigenaar super vriendelijk en draagt ook bij aan een succesvolle dag. Echt een aanrader... We hebben dit bedrijf nu een aantal keren ingezet en er is nog geen enkele keer iets mis gegaan of iets gebeurd wat niet naar wens was.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed alles geregeld en altijd volgens afspraak afgehandeld
Pluspunten
Het personeel dat bij ons achter de kraam heeft gestaan vonden wij heel erg vriendelijk en zeker ook enorm enthousiast!! Verder waren de hotdogs heerlijk en ook zeer uitgebreid. Ook vonden wij de uitstraling van de kraam mooi!