Snelle reactie na productvraag en de bestelling was supersnel verzonden en heb ik de volgende dag ontvangen.

slechte service/afhandeling van een klacht

Slechte service, heb gebeld dat de bezorgde lamp kapot is, men beloofd een nieuwe te sturen. Echter nog steeds niet ontvangen!! A.B. Francken Putten

Snelle en goede service

Snel geleverd mooi product

Bestellen is makkelijk. Bestelling word snel geleverd. Vind het wel prijzig

snelle levering en mooi product

lamp besteld en de volgende dag al in huis. goed verpakt en alle spullen om hem op te hangen aanwezig dat was erg fijn.

Mooi

Ik ben zeer tevreden over de lampjes en de bezorging

Netjes verpakt en snel geleverd

Het was goed verpakt en snel geleverd en goede kwaliteit

Snel en goed.

Het product is zoals beschreven. Prijs/kwaliteit verhouding perfect. Snel geleverd.

Prijs kwaliteit super

De armaturen werden vlot geleverd volgens afspraak. Het armatuur voldoet aan de omschrijving en ziet er goed uit!

vlotte levering

Het zou prettig zijn als de verzending goedkoper zou zijn bijvoorbeeld door de mogelijkheid dat het object afgehaald kan worden bij een afhaalpunt. Dat voorkomt ook veel gerij door woonbuurten.

Prima winkel

Prima badkamerlamp, redelijke prijs

Mooie producten, scherpe prijs, snel geleverd!

Helemaal goed! en ondanks het feit dat ik in Duitsland woon heel snel geleverd (...met maar heel weinig verzendkosten!).

Goede vlotte service

Duidelijke website en ik had mijn lamp zeer snel

prima service en prachtige lamp

Een aantal jaren geleden al 5 mooie sokkellampen gekocht voor in de tuin. Na verhuizing en daardoor een grotere tuin er 3 bijgekocht. Zo fijn dat ze er nog steeds waren, alleen nu in de roestkleur ipv grijs, nog mooier vonden wij. De Sokkellamp Whitney roest is echt prachtig. Heel decoratief en fijntjes door het mooie bovengedeelte. Inmiddels hebben we er 7 staan en zijn er erg blij mee. Nummer 8 is net besteld!

Leuke Paw Patrol lamp

Leuke lamp maar de afbeeldingen van de actie figuren had naar mijn mening wat dieper gekleurd mogen zijn. Netjes verpakt en op tijd bezorgd

Prima service leuke kinderlampen

Je krijgt wat je verwacht. 2 lampen gekocht. Vliegtuig rood en vliegende eenhoorn. Blije kinderen, leuke lampen, prima kwaliteit.

Snel en goed geleverd voor een mooie prijs!

Snel en goed geleverd voor een mooie prijs!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd en krijg ook geen duidelijke informatie van dpd wanneer en waar mijn pakket is terwijl er stond dat deze donderdag afgeleverd zou moeten zijn

Prima lampje en snel bezorgd, kon niet beter.bedankt.

Goede ervaring. Snel bezorgd, en is keurig verpakt.

Perfecte snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering. Handige sluiting van de lampkap. Leuke en gezellige plafondlamp voor de kinderkamer.

Snel en makkelijk

Leuke lampen snelle levering en makkelijk bestellen

Snel en goed

Heel mooi product

Wat ik heb besteld is net zo mooi als op het plaatje

Kazemat 21

3905 NR Veenendaal