Goed product

Prima product en snel geleverd. Kon gelijk worden aangesloten.

Duidelijk en op tijd

moi ding goe gedoan

ging gewoon hullemol goe me de lempke

Snelle levering, goede kwaliteit !

Prima spullen!

Het geleverde was van goede kwaliteit en niet duur. Ik ben tevreden.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering. Eén contactdoos bleek defect te zijn. Binnen 1 week een retouretiket ontvangen en een nieuwe contactdoos.

Zoals het beschreven is en het is mooier dan ik dacht

Lamp

De lamp is mooi. Alleen het vlindertje draait door. Dus ben benieuwd hoe her opgelost gaat worden.

Snelle levering, correcte product beschrijving, goed handleiding

Het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen. De handleiding was perfect. De montage is eenvoudig. Het enige minpunt is het ontbreken van het bovendeel van de trekontlasting. Dat heb ik zelf aangebracht.

Prima en snel geleverd

Product voldeed aan verwachting en snelle levering

Mooie lampen, vlot geleverd.

Mooie lampen. Zoals verwacht, zo waren ze ook. Snelle levering.

Snelle en goede service

geen levering, communicatie

sinds mijn bestelling en vooruitbetaling is er een volle week voorbij gegaan, maar geen product ontvangen en geen antwoord op mijn emails.

Mooi kleur

Lamp js wel Mooi maar de kristallen die hangen zijn kapot helaas voor de rest heel mooi

levering ging prima .

de levering was prima .maar verkeerde product besteld .hopelijk word dit ook goed geregeld .alleen persoon aan telefoon was behoorlijk kortaf .

goed product en een snelle levering

goed product en een snelle levering.

Snelle verzending

Het product was snel in huis. Het product is zoals afgebeeld op de website. Kap is van plastic i.p.v. glas hier hadden we ons op verkeken, maar is geen probleem.

Super leuke lamp erg blij mee

Ik mis alleen de schroefjes om de glasplaat in de lamp vast te maken van de beugeltjes. Dus nu zonder plaat opgehangen. Kunnen we daar wat mee? Voor de rest was alles prima geregeld

Gewoon top! Snelle levering.

Mooie lamp, snel geleverd

Mooie lamp die snel geleverd is zonder veel gedoe

supermooie pawpatrol lamp besteld, volgende dag geleverd!!toppie

top service en top product, snelle levering!

Goed gehoord

Goede service en snel geholpen.

Prima produkt, slechte communicatie

Hier besteld vanwege de goedkopere prijs van de lamp. Producten zijn prima, niets mis mee. De levertijd liet te wensen over, maar dat kan gebeuren. Artikel niet voorradig. Alleen de informatie wordt dan niet verstrekt. Zelf twee keer moeten bellen om informatie te krijgen, want op mail wordt niet gereageerd. Ook de antwoorden bij telefonisch contact mogen best wat klantvriendelijker en met een aangenamere toon. Uiteindelijk het bestelde na zes weken gekregen, maar het hele proces verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Jammer, volgende keer betaal ik toch liever dat tientje meer voor een betere service en het gevoel dat ik klant ben en niet een vervelende zeurpiet Voor de man aan de telefoon de tip: bent u de eigenaar volg een cursus after sales en luister goed naar de instructeur, bent u een werknemer, zoek een andere baan, want deze vindt u duidelijk niet echt leuk.

Prima maar!

Wel heel veel mailtjes