Correct en vlug.

Altijd correcte afhandeling en vlugge levering.

Uitgebreide keuze en snel geleverd

Altijd uitgebreide keuze van kwaliteitsproducten. Snelle levering.

goede levering en op tijd en kwalitatief goed

Was allemaal op tijd en op overeengekomen datum en tijdstip geleverd. Underwear is van goed kwaliteit en mooi verpakt

Gewoon goed.

Prima webshop. Goede en uitgebreide keuze en prima kwaliteit. En last but not least een snelle en betrouwbare levering.

5 sterren

Als je een mooie string voor mannen zoekt met een zeer goede kwaliteit dan zit je hier goed.

Prima webshop

Netjes op tijd geleverd, lekker veel keus.

Goed en makkelijk.

Snel, makkelijk en op tijd geleverd.

Ruim assortiment, snelle levering en prima service

Perfect adres voor mijn favoriete string

Ik draag al jaren met veel plezier de strings van Joe Snyder. Een perfecte pasvorm en een mooi design, met name de shining thongs. Nu wilde ik graag een nauwer en opwindender model proberen. Dankzij YUS bij de shining Rio Thong uitgekomen. Zeer snelle levering en na een aantal keer dragen zitten ook deze strings heerlijk, zowel bij de billen als de pouch.

Mijn bestelling werd correct afgeleverd

Een zeer prettig bedrijf met goede medewerkers.

Bestelling was snel binnen. En van goede kwaliteit

Kwaliteit heel verzorgd aan huis gebracht.

Als Vlaamse klant valt de levering al binnen in een paar dagen, men gaat dag en nacht aan de slag voor elke klant.

Al jaren mijn (web)winkel met een goed gevoel

Het ondergoed van Yourunderwearestore geeft mij al jaren een goed gevoel. Eenvoudige wijze bestellen. Geen zorgen of het wel geleverd word. Een comfortabel en een goed gevoel. Voor de winkel en het eigentijdse ondergoed.

ik heb al langer een goede ervaring bij yourunderearstore

gewoon goed

correct en op tijd ontvangen

alles perfect verlopen

goede producten, goed verpakt en snelle verzending.

De producten die ik bestel zijn van goede kwaliteit, het wordt goed verpakt en de verzending gaat snel.

Prettig

Altijd fijn om weer ondergoed te bestellen bij yourunderwearstore

prima service en aanbod

Bij elke bestelling: vlotte service, duidelijke communicatie, snelle afhandeling, met een ruim aanbod. Dus goed bediend. Ook financiële afhandeling gaat prima.

Hele goede oplossing na kwijt raken pakket

Al eerder bestelde ik bij jullie, naar volle tevredenheid. Deze keer raakte het pakket kwijt. Na een week is het alsnog thuis bezorgd, dat was fijn.

Correct / snelle levering / goeie kwaliteit vh product.

Kost om retour te sturen is enige minpuntje.

Prima artikelen

Veel keus. Prima kwaliteit.

Correcte service

Snelle en correcte service zoals vermeld op de site.

Mooie collectie, snelle levering

YUW biedt een ruime en diverse collectie en levert snel aan huis.

Goede snelle levering

Bij aanbiedingen zijn ze scherp geprijsd,leveren snel en goed assortiment

Kiyoh Bewertungen