feilloos en snelle levering.

top

Zeer tevreden!

Het geleverde voldeed volledig aan mijn wensen en verwachtingen .

Goede kwaliteit en snel geleverd

Netjes verpakt geleverd en product komt goed overeen met de afbeelding.

Goede webshop en snelle levering

Een hele goede ervaringen

Super tevreden.

Zoals altijd een zeer goede service, veel keuzes, snel en netjes verzonden. Bovendien een mooie en overzichtelijke website. Echt top.

Een aanrader

Stipte levering bij een bestelling, de juiste items, precies zoals wordt beschreven.

Bestel er niet maandelijks . Maar als ik een bestelling doe is het hier. Overzichtelijk site. Snelle levering. Gewoon goed.! Complimenten naar Team Yourunderwearstore.

Altijd top !

Altijd top !

zols steeds ... correct

altijd correcte leveringen

Grote collectie met snelle verzending en ondersteuning

Het is altijd leuk om te winkelen bij deze webshop. Regelmatige kortingacties en daarbij bieden ze altijd goede ondersteuning en snelle verzending

Mooi aanbod wordt schitterend geleverd.

Bij omruiling of aanpassing van bestelling kan men rekenen op perfecte communicatie.

Supersnelle correcte levering.

Uitstekende leverancier

Uitstekend bedrijf, goede collectie, snelle levering: probleemloos....

Betrouwbaar

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

uit de kunst

goed en op tijd leveren, + kwaliteit..

constante kwaliteitsmerken

Ben geen zer regelmatige klant (meer) omdat mijn Huismerk HOM niet écht meer zeer leuke modellen levert (mijns inziens). overigens blijf ik klant. !

Prima site,snelle levering

Had snel gevonden wat ik zocht,mocht het ook snel ontvangen

Correcte prijs, snelle levering

Leuke aanbiedingen en goede kwaliteit

Helemaal super

Valt soms tegen

Enkele weken geleden 2 slips gekocht ,maar beide waren niet groot genoeg.Vervolgens retour gezonden en tegelijk een XL besteld .Deze was echter totaal uitgerekt -hoe is dat mogelijk .Dus teleurgesteld in deze

altijd goed

zie boven.

Zeer goede service

Bestelling tijdig en correct geleverd !

Weer een prima levering

Altijd weer fijn, die ruime keuze! Goede omschrijving van producten, makkelijk bestellen en snelle levering. Top!

Zeer goed encorrect.

Spijtig zijn er vele zaken bij die niet bestaan en/of voorhanden zijn voor mensen met xl en xxl ik verwijs hier naar zwem shorts. Is het omdat de firma (=merk) het niet maakt of het niet wordt aangekocht ?

Snelle service, adequate administratieve afwikkeling

Mooie producten, ruim aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding.

Kiyoh Bewertungen