Overzichtelijke site makkelijk bestellen

Uitstekende service en enorm grote keuze!

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Yourunderwearstore! De keuze en het assortiment zijn enorm - van meer basic ondergoed en sokken tot de luxere slips en shorts, van alles wordt aangeboden en dus is er voor ieder wat wils. En vaak goede acties en aanbiedingen! Daarnaast is bestellen op de site makkelijk, wordt er duidelijke productinformatie gegeven, en is levering altijd snel en correct. Ik blijf zeker nog lang klant!

Mooie kwaliteit ondergoed.

Super kwaliteit en snelle levering.

snel levering

klein verpakken zodat het via brievenbus kan zou mooi zijn

Goede service en uitstekende kwaliteit

Snelle levering en retournering

Als de collectie vaker zou vernieuwen zou ik nog vaker kopen

Misschien zou het wel leuk zijn om op de een of andere manier getrouwheid te belonen.

Heel erg blij mee

steeds prima kwaliteit

bestel al jaren bij jullie en steeds zelfde kwaliteit , super te vrede ermee

Goed maar het kan beter

Op zich is de service heel goed, maar in de grote maten is het aantal beschikbare items zeer beperkt. Dat is jammer want ik nu een aantal keren mijn neus gestoten bij mijn bestelling.

Goed maar het kan beter

Altijd goed makkelijk bestellen en snel in huis

Goede ervaring snelle levering

Goede ervaring snelle levering

Werkt prima

Alles prima in orde alleen wel eens lang onderweg. Dat ligt vaak aan de vervoerder

fantastisch als je perfect weet wat je nodig hebt

goede kwaliteit, snelle service en reaktie en goede hulp als je iets nodig hebt. Top tot je iets moet terug sturen. De hulp en begeleiding is uitstekend alleen de kosten zijn voor de klant en zelfs als je amper iets terug stuurt wordt dit dan makkelijk bijna 20 euro en dan is je profijt van de korting er ook aan voor de moeite. Mijn zoon was iets bijgekomen en kwam daardoor in een groter maatje ,toen ik het promotie pak terug stuurde was dit wel een afknapper.

Altijd snel geleverd

Bij iedere bestelling volgt de levering snel en netjes

fantastisch als je perfect weet wat je moet hebben

service, kwaliteit, nazorg en hulp bij terugzenden allemaal top. Het enige dat minder is als je pech hebt en de maat klopt niet en je moet het terug sturen is het op eigen kosten. Voor mijn pakketje onderbroeken betekende dit bijna 20 euro terugzend kosten. Dit was de eerste keer want daarvoor had mijn zoon altijd dezelfde maat nu plots had ik er eentje groter nodig dus het is zeker niet dat ik standaard veel terug stuur. In ieder geval ik heb omgeruild maar mijn profijt hing er zo wel aan. De volgende keer zal ik zeker niets nieuw uitproberen ongeacht welke korting eraan vasthangt.

This underwear… just wear it :)

Zie boven

zeer slecht

belachelijk dat ik ieder week mail's krijg 1 x in de maand zo optie kunnen zijn is geen pak suiker wat ik iedere week gebruik