Snel

Mooie merken in huis, prima service

Perfect!

Perfect!

Prima service: snelle reactie en actie op verzoek tot een specifieke levering

Uitverkocht artikel is snel bij de leverancier aangekocht en kon binnen enkele dagen geleverd worden. Prima service!

Tevreden

Snel en correct leveren en volgens afspraak

Gewoon perfect

Gewoon perfect, kan er echt niks anders van maken. Snel verzonden, duidelijke informatie zodat je weet waar je aan toe bent. Ik bestel er graag. En altijd goed, zodat je niks hoefd terug te sturen.

Ik heb de bestelling in zeer goede staat ontvangen. Het past precies. De bestelling was zeer snel en netjes verpakt. Dit wordt erg gewaardeerd.

Moeilijk om te bestellen

Het is moeilijk om te bestellen. Het systeem geeft niet aan hoeveel er van een bepaald artikel nog voorradig zijn . Dat geeft moeilijkheden met het invoeren van je bestelling. Eenmaal door dit probleem gaat alles verder redelijk gemakkelijk.

Geweldige service

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Geen opmerkingen over de goederen noch over de uitvoering en levering van de bestelling.

Correct en vlug.

Altijd correcte afhandeling en vlugge levering.

Uitgebreide keuze en snel geleverd

Altijd uitgebreide keuze van kwaliteitsproducten. Snelle levering.

goede levering en op tijd en kwalitatief goed

Was allemaal op tijd en op overeengekomen datum en tijdstip geleverd. Underwear is van goed kwaliteit en mooi verpakt

Gewoon goed.

Prima webshop. Goede en uitgebreide keuze en prima kwaliteit. En last but not least een snelle en betrouwbare levering.

5 sterren

Als je een mooie string voor mannen zoekt met een zeer goede kwaliteit dan zit je hier goed.

Prima webshop

Netjes op tijd geleverd, lekker veel keus.

Goed en makkelijk.

Snel, makkelijk en op tijd geleverd.

Ruim assortiment, snelle levering en prima service

Perfect adres voor mijn favoriete string

Ik draag al jaren met veel plezier de strings van Joe Snyder. Een perfecte pasvorm en een mooi design, met name de shining thongs. Nu wilde ik graag een nauwer en opwindender model proberen. Dankzij YUS bij de shining Rio Thong uitgekomen. Zeer snelle levering en na een aantal keer dragen zitten ook deze strings heerlijk, zowel bij de billen als de pouch.

Mijn bestelling werd correct afgeleverd

Een zeer prettig bedrijf met goede medewerkers.

Bestelling was snel binnen. En van goede kwaliteit

Kwaliteit heel verzorgd aan huis gebracht.

Als Vlaamse klant valt de levering al binnen in een paar dagen, men gaat dag en nacht aan de slag voor elke klant.

Al jaren mijn (web)winkel met een goed gevoel

Het ondergoed van Yourunderwearestore geeft mij al jaren een goed gevoel. Eenvoudige wijze bestellen. Geen zorgen of het wel geleverd word. Een comfortabel en een goed gevoel. Voor de winkel en het eigentijdse ondergoed.

ik heb al langer een goede ervaring bij yourunderearstore

gewoon goed

correct en op tijd ontvangen

alles perfect verlopen