voldoende

mijn bestelling betreft meestal HOM maar ik moet zeggen dat het vaak moeilijk te zien is op de foto of het model boxershort echt half open is. De laatste tijd staat er ook een close-up van de voorkant op dat is al een hele verbetering. En de prijs die is ook vaak heftig voor een boxer volksmond nog steeds onderbroek.

Niet alleen een ruime keuze maar ook regelmatig een leuke korting.

Als ik weer ondergoed nodig heb dan weet ik dat ik hier goed kan slagen. Veel keus en vaak ook net een leuke aanbieding.

Super service en duidelijke website

Let op: je kunt er verslaafd aan raken

gewoon goed, ruime keuze en snelle discrete levering

de aankoop van de Manstore Thong uit de nieuwe collectie, was absoluut een must voor m,n bezoek. prijs, kwaliteit, en niet vergeten de pasvorm speelt hierin altijd in grote rol, waarom zou ik dan verder zoeken dan een gedegen Nederlandse onderneming

Top en snel

Snel geregeld en thuis in nette verpakking

Super snelle levering en perfect

Overzichtelijke website die snel en duidelijk werkt en waarna de producten snel en goed worden verzonden.

snel en gekregen wat ik wilde

Prima assortiment

Mooie merken en snel geleverd

Perfect.

Perfect item, goed en snel geleverd.

Uitstekende service.

Al een tijd klant. Als het weer tijd wordt om te bestellen doe ik dat meteen. Grote keuze prima service.

Gewoon goed!

Zoals eerdere aankopen wederom weer goed vezorgd!

Product paste niet, dus retour gestuurd. Zonder problemen omgeruild. Hele goede service, ik kom terug

Goed en snel

Alles naar wens en snel geleverd

goe gevoel

prettig om dragen

Mooie producten , helaas boven mijn begroting !

Vergeleken met andere underweare aanbieders zijn alle producten stevig aan de prijs. Zelfs de in de ''sale'' aangeboden producten nog te duur vergeleken met andere aanbieders.

Een goeie service , dat ik het pakketje in korte tijd geleverd heb gekregen. Dank u wel . Nogmaals voor de goeie service.

Slechte aflevering

Zeer traag met aflevering op vrijdag besteld op 11e dag afgeleverd.

Waardeloze service

Boxer was kapot en er werd geen nieuwe verzonden.

mee van de enige site s waar je mannen stings kan krijgen en dan ook nog in ruime keuze retour zending is niet in een oog opslag te vinden

beste ondergoed zaak ,mooiste merken

altijd op tijd geleverd ,

Vlugge levering

Netjes ingepakt, en geleverd. Prijs kwaliteit is normaal.

Altijd vlot en goed geleverd alleen te weinig keus

Altijd prima leveringen. Wel een hoge prijs en weinig keus van de merken : manstore en, Joe Snijder.

Snel en goed

Vaker bestellingen geplaatst: super!!!!

goede service en assortiment

hebben een goed assortiment bestel al heel lang

Jullie hebben perfecte producten en correct en vlug aangekomen

Heb nu 1x materiaal besteld bij jullie en dat materiaal is snel en correct aangekomen.