Overzicht website frequent mooie aanbid. Telkens new underway

Helemaal Prima

Ik koop waarschijnlijk niet zoveel, maar wat ik koop voldoet, 1x per ongeluk XL ingedrukt, maar dat is eigen schuld, die boxer shorts waren niets voor mij, voor de rest tevreden!

Kort voor mijn vakantie besteld en op tijd onder andere Joe Snyder bikini’s thuis ontvangen. Zo kon ik lekker zonnen in Portugal. Snelle service , duidelijke website

Prima verkoop en leveringsproces

Goed assortiment

Is niet nodig voldoet aan alle voorwaarden

Mooie kwaliteit

Prettige pasvorm

Ja

Ja

veel keus, vlotte levering

Veel keus in merken, modellen en kleuren. Koop vrijwel al mijn CK's hier al jaren, naar volle tevredenheid.

Top.

Aanrader, prima verlopen

Zeer goede service

Mijn bestellingen zijn altijd netjes op tijd en de prijs is heel goed.

Uitstekend goede service

Hou van Bjorn borg

Zeer tevrede

Zeer te veder

Ok. Maar stop met sturen mail!!

AUB geen mail meer naar mijn adres!! Mocht ik weer mail ontvangen dan bent U mij als klant in het vervolg kwijt.

TOP!

Ruim en divers aanbod. Snelle levering. Prijs vrij hoog.

Leuke design en prima kwaliteit

Performante website, heel gebruiksvriendelijk. Jammer dat de levering aan een Bpost afhaalpunt niet mogelijk is.

prima webshop

ruim assortiment, snell leverin

Perfect wat moet een mens nog meer.

Goed.

perfecte service en grote keuze wat je in de winkel niet vind

Nogmaals perfecte grote assortiment ondergoed voor de moderne man . Hetgeen je in de gewone winkels niet vind. Goede service TOP. Philippe.

Correct en vlot

Hartstikke goed

Mooi strings voor man en vrouw

Heel goede producten.

Inderdaad hele goede producten, echter het zou uitgebreider mogen zijn.

Heel mooi product en heel snel geleverd.

De aangeboden producten zijn mooi en van goede kwaliteit. Zelf had ik iets van Joe Snyder besteld. Prachtig. Valt mooi en past perfect. Helemaal zoals beloofd en heel snel geleverd. Een vraag die ik telefonisch stelde werd heel netjes, vriendelijk en goed beantwoord. Dus er zitten ook nog leuke mensen achter. Een aanrader. Ik ga zeker meer bestellen.

Srvice gericht

Vanwege mijn fout is bestelling naar verkeerd adres gestuurd. Na telefoontje binnen 2 dagen mijn pakket ontvangen