Prima zaak

Belde me zelfs voor overleg

goede service en zeer snel geleverd

kwaliteit is beter dan het origineel. Dat is echt een compliment !

Geleverd zoals verwacht

Slim verpakt netjes op tijd - lees: snel Geen aanmerkingen verder. Top!

site klopt niet

Verkeerde productinfo op de site waardoor ik niet de juiste onderdelen ontvangen heb. Er wordt nu door u gezocht naar een oplossing. ( en dat duurt al even)

Slechte eerste ervaring

Ben goed geholpen en pakket snel ontvangen. Helaas verkeerde product past niet en is beschadigd aangekomen. Met vriendelijke groet Ronald Delarue.

Aan te bevelen!

Goede prijs, goede service, snelle levering, duidelijke website

Peogeot spatscherm

Zeer tevreden! Snel en onbeschadigd geleverd en uiteraard de juiste pasvorm. Top!!

Uitstekende levering

Product pen prijs top en snelle levering

alles is perfect verlopen

vlotte bestelling en de levering was ook perfect. Het plaatsen van bescherming op de achterbumper was ook in orde.

Door het invullen van je kenteken altijd de juiste onderdelen, wanneer toch niet goed snelle afhandeling van de retouren.

Product zoals omschreven

Zeer goede communicatie en service! Onderdeel komt overeen met orgineel.

Goed product, goede prijs, snelle levering

super

super

Reageerd snel, product netjes aangekomen

Word per mail snel geareageer.

Uitstekende service

Na aankoop gecontacteerd geweest door medewerkster KARIN voor nazicht van het juiste model volgens type auto. Zeer vriendelijk en goede service verzending 1 dag. Allemaal top AAN TE RADEN

heel goed

spullen netjes optijd geleverd en qls er iets niet goed is heel netjes te woord gestaan en netjes opgelost.

Prima.

De grill zat er snel op ik had hem snel binnen dus dikke prima!

Duidelijk

Makkelijk bestellen. Duidelijke instructie video

Prima, snelle levering!

Prima ervaring, alleen kon ik mijn verenset niet retouren...ik had deze gemonteerd gehad, al was het voor 1 dag...Toch een beetje te stug voor mij helaas...

Goed duidelijk en correct

Duidelijk, snel correct en goed omschreven

Goede prijs snel verzonden

goede feedback

was wat mis gegaan met een niet ontvangen mailtje. maar je hoeft maar ff te bellen, en alles word haarfijn aan je uitgelegd. helaas heeft mijn bestelling wat vertraging, omdat hun leverancier mankracht te kort heeft. dus ik moet ff wachten.

No complaints

Beste prijs. Snelle verzending

Er wordt meegedacht

Ik had niet het type en merk doorgegeven werd alsnog ff gevraagd om de juiste product te kunnen verzenden.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen