Snelle levering en super vriendelijk.

Ik had verkeerde spullen besteld, zonder problemen en razend snel geruild. Top service !

De service was TOP.

Over de service niets aan te merken. Het bot was voor een hond boven de 20 kg maar voor onze labrador van26kg is het veel te groot.

Veel keuze

Side is duidelijk en overzichtelijk. Wordt snel en goed verpakt geleverd.

Betrouwbaar bedrijf

Ben heel tevreden met het assortiment en de snelle service

weer mooie set botten

super snelle levering.

Levering keurig op tijd en in orde.

Ik wacht op antwoord van de klantenservice.

Bij klachten werd gevraagd eerst het probleem aan de klantenservice te overleggen, om evt een oplossing te bedenken, tot op heden niks gehoord

Duidelijke site daardoor makkelijk en snel te bestellen Bestelde spullen super snel en goed verpakt in huis

Top en snel geregeld met een zeer scherpe prijs

Ene dag besteld en de volgende dag blije honden.

Snelle slijtage

Voor mijn mechelse herder teefje van 23,5 kilo was deze voor sterke knagers deze gekozen. Helaas binnen 2 maanden al flink gesleten waardoor het onveilig wordt (kans op afbreken grotere stukken) voor haar nu de varianten voor extreme kauwers gekocht. Ze waardeert hem wel, knaagt graag en het helpt ook goed tegen de tandsteen

mijn ervaring is heel goed!

Een goed product, ruim aanbod. De keus te laten bezorgen door DHL óf PostNL was ik erg blij mee.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding,mijn honden willen geen andere benen meer!

Bestelling en klachtafhandeling uitstekend

Meerdere smaken Nylabone kluiven besteld, maar 1 stuks was beschadigd. Klantenservice via een whattsapp de foto’s gestuurd en binnen 1 dag een nieuwe kluif in de brievenbus. Zeer tevreden!

Het produkt wat ik gekocht heb is super goed voor de hond het is een AmStaf en die moeten kunnen kluiven op iets hards

Mijn hond is deabetes dus super om iets te vinden wat ze kan hebben... Snel geleverd.. Super!

Ik ben er heel blij mee we hebben 3 honden e de botten worden goed gebruikt!

Ik raad Nylabone aan mijn cursisten aan. Zeker voor de puppy cursisten. Een hond moet kunnen kauwen op iets veiligs. Ik heb al jaren goede ervaringen met de kauwspeeltjes van Nylabone.

Prima website, snelle bezorging

Duidelijke website, goede producten, snelle levering

zijn fijne produkten

honden spelen en kauwen ermee als ze daar behoeften aan hebben, en het is niet schadelijk voor ze.

Snelle levering en goed product

Mijn hond is weer blij en kan weer veilig kauwen!

Snelle service!

Ik heb al een aantal keer online besteld en elke bestelling verloopt zeer vlot. De bestelling werd telkens 2 à 3 dagen later geleverd.

Vlotte service

Snelle levering en mijn hond is blij met zijn bot!

Onze 2 honden zijn verschrikkelijk blij met deze botten en de verschillende smaken die ze hebben, alleen knabbelen of lekker samen spelen ermee. Wij hebben een Amerikaanse Stafford en een Bully XL en zij kunnen vrij snel speeltjes slopen, deze botten kunnen flink wat hebben en tot nu toe hebben zij er nog geen een doormidden gekregen, wel een aantal na 2 jaar gebruik weg gedaan omdat deze goed versleten waren. Dus tijd voor nieuwe botjes! Super producten! Wij zijn er echt heel erg blij mee.

Bierens de Haanweg 6569

3076 DA Rotterdam

010-4192923

Over Nylabone.nl

Nylabone.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Nylabone. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.