Super producten aan een eerlijke prijs

Overzichtelijke site eerlijke prijzen

Fijne producten, honden zijn er dol op!

Fijn bedrijf, houden je goed op de hoogte over de verzending. De producten zijn erg fijn en mijn honden zijn er dol op!

Snelle levering.

zeer snelle levering

Bestellen bij Nylabone was een zeer goede ervaring: produkt zoals omschreven, goed verpakt en snel geleverd.

Top product & levering

Top product, Super snelle levering. Zeer tevreden over. Is zelf Mechelaar proof! (zijn de meeste namelijk producten niet, maar nylabone wel)

Nylabone Power Chew NCF107 Monster Bone XXL is prima !

Wij hebben de Nylabone Power Chew NCF107 Monster Bone XXL gekocht. Onze Amerikaanse Stafford is er helemaal gek van. Speelt er heerlijk mee en kauwt er goed op. Door het kauwen wordt de Nylabone wel ruw en er komen hele kleine stukjes / korrels van af, maar dit is minimaal. Blij met deze aankoop.

Gemakkelijke bestelling en levering. Mijn hond houdt van Nylabone!

Gemakkelijke bestelling & levering. Mijn hond houdt van Nylabone!

Snel gelevetd

De hond speelt er af en toe mee van de schelp heeft ze toch een stuk afgebeten

Snelle en correcte levering

Product zeer snel en correct geleverd en voldoet aan de verwachting.

Prettige website, genoeg keuze en beschrijving, snelle levering, kortom, ik ben helemaal tevreden en de hond ook

Honden blij, wij ook :)

Snelle levering, de nylabones voldoen altijd aan onze verwachtingen, en als de honden weer blij zijn met hun aanwinsten en hier maandenlang plezier van hebben, dan zijn wij in ons element:)

Supersnelle levering!!

Goede materialen voor stevige bijters

Onze Franse bullen zijn superfan van de spelen/kluiven die wij gekocht hebben. Ze gaan lang mee.

Honden vinden het niets

Heb 4 botten 2 xxl 2 l site kip en beef smaak. De honden pakken ze Maar laten ze net zo snel weer liggen helaas . Ook laat het heel snel stukjes los Ik vraag me dus af of dit echt geen kwaad kan

Snelle en probleemloze levering

Snelle en probleemloze levering na bestelling.

Prima service, snel antwoord op je vragen, snelle verzending

Duidelijke site, snelle levering. De labjes waren weer blij met de botten.

Gewoon goed! Levering kon via brievenbuspakket. Een dag later werd het bezorgd. Fijne site.

Top bedrijf! Hele snelle levering! Top producten!

Goed geregeld

Snelle verzending

Goede service en levering

Goede en snelle service

Gebruik waarschijnlijk al meer dan 20 jaar nylabones voor mijn honden. Nog in de tijd dat van Ginnekke ze verkocht. Toen moeilijk te krijgen. Kost ff wat geld maar gaan heel lang mee. En niet te vergeten veilig.

Snel

Snelle levering. Duidelijke website.

Sunny is weer heel blij met haar. bot!

Heerlijk kauwen en knagen. Goed voor haar tanden!

Top product

Goede service en top product

Bierens de Haanweg 6569

3076 DA Rotterdam

010-4192923

Over Nylabone.nl

Nylabone.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Nylabone. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.