Veel contact gehad met Hr. Biesheuvel. Veel informatie moeten doorgeven, maar dat was het waard. Helder en duidelijke communicatie. Uiteindelijk goed opgelost! Met heel veel dank, een tevreden klant!
I don’t usually write reviews. But I have to give a review this time! Dhr. Walid Rabah! You are wonderful! After a rejected mortgage request due to 2 negative registrations I was really hopeless. I then contacted Dynamiet and LUCKILY Dhr Walid Rabah was the one who accepted my case. From the first call we had together, he calmed me down and explained how confident he is that he can help me in removing BKR registration. Two days later(Wednesday), 2 powerful letters were prepared by him ready to be sent to the lenders requesting them to remove registrations. And guess what! 2 days later (Friday same week!) after sending them, one registration was removed. Also this registration was the heavy one! Tuesday the week after (which is today) he called me to inform me that the second registration is also removed! I am speechless! Long story short, before you lose hope completely, please contact Dhr. WALID RABAH, I am very confident he will HELP you!! 5 stars is not enough!
echt top wij kunnen nu verder met de hypotheek oversluiten. Vera u bent een topper.
3 zware coderingen van de Kredietbank, Hoist en de Ra(m)bo en Lisa heeft het voor elkaar gekregen! We kunnen 2 december de akte gaan tekenen. Dankbaar dat we nu eindelijk verder kunnen.
Meneer Rabah heeft ons super geholpen 3 negatieve BKR registraties die weg gewerkt zijn. Meneer Rabah spant zich echt super in en is echt meedenkend en meewerkend. Ze zijn eerlijk als ze je kunnen helpen maar ook als ze je niet kunnen helpen. Ze houden zich aan de afspraken die ze maken en vechten echt voor je als ze kunnen winnen
Ik had een zware registratie waar ik dacht nooit vanaf te komen. Nadat mijn aanvraag goedgekeurd is door het bedrijf, heeft dhr Walid Rabah mijn dossier in behandeling genomen. Daar is hij zeer vakkundig mee omgegaan.De manier waarop de communicatie verliep, de uitgebreide gestelde vragen inzake het ontstaan van registraties, gaf mij gelijk de indruk dat het bedrijf deskundig en serieus betrokken is om mij zo goed mogelijk te helpen. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Elke stap in het proces werd duidelijk uitgelegd, en ik voelde me goed geïnformeerd en begeleid. De communicatie was vlot en er was altijd iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben heel goed geholpen waarbij de zware registratie van 8 jaar uiteindelijk 3 jaar werd. Hiermee ben ik ontzettend tevreden!! Zo kunnen we weer verder met onze leven. En onze droom. Dankzij Dhr Rabah en natuurlijk Dynamiet ben ik een stapje dichtbij mijn droomhuis te kopen. Het verhaal is lang maar zeker niet genoeg! ben je wanhopig , zie geen enkel slagkans vanwege registraties voor al als je een hypotheek wil aanvragen..etc dan raad ik je zeer aan zonder enig twijfel om contact op te nemen met Dynamiet .nl. Ze zijn deskundig, professioneel, transparant en gedreven...
Meteen vanaf het begin had ik een goed gevoel bij het contact over de verwijdering. Walid heeft me heel goed geïnformeerd over de stappen en koppelde steeds alle informatie duidelijk terug, vroeg door wanneer hij dingen heel duidelijk wilde hebben. Super goed resultaat behaald, binnen korte tijd en ook daarvan hebben we samen even het succes telefonisch gevierd. Aanrader!
Na een donkere periode in mijn leven liep ik tegen drie zware coderingen aan die het onmogelijk maakte om een hypotheek te krijgen en mijn onderneming uit te breiden. Ik had eigenlijk alle hoop verloren. Ik werd afgeraden om met Dynamiet Nederland in zee te gaan, maar wilde zelf de keuze maken. Al bij het eerste gesprek kreeg ik een zeer positief gevoel, vooral door de eerlijkheid waarmee mijn situatie werd beoordeeld. Deze open en transparante aanpak gaf mij vertrouwen. Ik kreeg de heer Jan Doeke Biesheuvel als mijn jurist toegewezen. Bij de eerste poging werd direct één codering verwijderd. Door een interne fout werd één van de banken niet aangeschreven. Zij waren hier eerlijk over en hebben netjes hun excuses aangeboden. Ik waardeerde dit enorm. Ze pakten het probleem gelijk op, en binnen een week was ook die codering verwijderd. Er bleef nog één codering over, waarbij deze bank weigerde mee te werken. Omdat mijn dossier hierdoor in een andere fase terecht kwam, werd mijn dossier door mevrouw Lisa van Gulik overgenomen. Zij was net als haar collega de Jan Doeke erg transparant en duidelijk in haar communicatie. Binnen enkele dagen had zij een inhoudelijk bezwaar opgesteld, tot in detail uitgewerkt. En precies binnen een maand werd ook dit verzoek gehonoreerd. In totaal heeft het proces 2 maanden in beslag genomen. Dynamiet Nederland heeft meer dan hun belofte waargemaakt om zich 100% voor mij in te zetten. Ik kan ze iedereen aanraden, maar het is belangrijk om te beseffen dat zij alleen voor je kunnen vechten met jouw input. Wees eerlijk over je situatie en zorg voor de benodigde bewijsstukken. Dankzij hun inzet is mijn leven drastisch veranderd, en daarvoor ben ik hen ontzettend dankbaar! Jan Doeke en Lisa mijn familie en ik zijn jullie eeuwig dankbaar. Dankzij jullie kunnen wij een nieuwe start maken.
Wat een illusie leek bleek echter anders. Ik dacht dat ik nooit dat het zou lukken om mijn BKR notering van 5 jaar eraf zou krijgen. Toch wilde ik het nog 1 keer proberen bij Dynamiet Nederland. Na een goed gesprek en stukken door te sturen werd er regelmatig een update gedaan met de voortgang. Totdat ik een telefoontje kreeg van Walid die mijn zaak heb opgepakt en aangegaan was met de mededeling dat ik er echt van af was. Inmiddels hebben we een grote stap kunnen maken met een nieuw begin. Nogmaals heel erg bedankt Dynamiet en in het bijzonder Walid.
Betrouwbaar en prima service
Aanpak is vooruitstrevend door een goed team. Ze zoeken altijd de synergie tot samenwerking. Fijne juridische bijstand genoten.
Bkr vrij
Na een onjuiste registratie gekregen te hebben vanwege miscommunicatie zat ik met mijn handen in het haar. Toen ik Dynamiet Nederland gevonden had kreeg ik weer een beetje hoop, dhr Nurettin Kocak heeft mij geholpen om de registratie die ik onterecht gekregen had te verwijderen. Dhr. Nurettin Kocak heeft ongeveer een half jaar lang zijn best gedaan om mij hierin te ondersteunen en te zorgen dat deze registratie werd verwijderd. Ondanks dat het verzoek destijds tweemaal was afgewezen gaf dhr Nurettin Kocsk niet op en heeft de zaak voor mij kunnen winnen. Ik ben hier erg blij mee en ook de goede keuze gemaakt door te kiezen voor Dynamiet, ik raad Dynamiet iedereen aan.
Wat een Geweldig bedrijf ! Ze doen wat ze beloven en komen hun beloftes na. Na het intake gesprek had ik meteen een super goed gevoel, en tijdens het proces is dit alleen maar gegroeid. Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden en stap voor stap werden alle coderingen verwijderd. ECHT TOP ! Ben hartstikke dankbaar voor hun inzet. Alle medewerkers zijn super vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ik wil een speciaal woordje van dank uitspreken aan de heren Biesheuvel en Rabah welke mijn zaak hebben behartigd en tot een goed einde hebben gebracht, mannen jullie zijn TOPPERS ! Mvgr. Leon
Waar achterhaalde systemen de bloei van de Nederlandse economie tegenhouden en individuen onnodig worden belemmerd in het zetten van stappen, is Dynamiet de partij die als Robin Hood tussen beide optreedt. Daadkrachtig, vakkundig, professioneel en uitermate begaan. Een voorbeeld voor vele gebrekkig opererende publieksgerichte organisaties en instanties. De mensen van Dynamiet, Daniël, Berry en met name het ingewikkelde stuk o.l.v. Walid Rabah, hebben echt het verschil gemaakt met hun expertise en scherpe werkwijze. Levens van mensen bevorderen is geen understatement in wat zij doen, betekenen en bereiken! Wat mij betreft de *Organisatie van het decennium*.
Wat een bedrijf, was eerst een beetje sceptisch maar ze hebben geweldig werk geleverd!
Dynamiet Nederland bedankt voor al jullie hulp met name dhr Biesheuvel Goede communicatie Altijd goed geholpen Netjes te woord gestaan
Ons contactpersoon was Lisa van Gulik. Alle lof voor haar. Haar beleefdheid, geduld en zorgvuldigheid gaf ons vertrouwen ongeacht de uitslag. De eerste contacten met Dynamiet waren ook heel zorgvuldig. Er werd een duidelijke inschatting gemaakt van het eventuele resultaat zonder beloftes te doen. Voor ons blijft een intense blijdschap over en veel dankbaarheid.
goede & snelle service en fijn persoonlijk contact. Heel blij met de verwijdering van mijn negatieve registratie en dat alles in minder dan 2 maanden. Dankjewel dynamiet
Ik ben geweldig geholpen door Dhr. Rabah. Ik had een negatieve BKR registratie (A1H) lopen bij ING bank N.V. Deze wilde ik graag laten verwijderen en nam dus contact op met Dynamiet Nederland. Vanaf het eerste moment van contact werd ik uitstekend geholpen. Er werd aandachtig geluisterd naar mijn verhaal en er werd goed met mij meegedacht op een professionele en zorgzame wijze. De manier hoe ik te woord werd gestaan heb ik als zeer plezierig ervaren. Dhr. Rabah denkt echt met je mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Daarnaast is hij zeer bedreven in het in kaart brengen van iemand zijn financiële situatie en heeft hij een sterke overtuigingskracht. Het aanmaken van het dossier is een gedoe met het inleveren van alle documenten maar je wordt hierin goed begeleidt. Daarnaast werd ik per mail of telefonisch altijd netjes te woord gestaan als ik vragen had. Vervolgens had ik een verzoek ingediend maar de ING wilde helaas niet meewerken. Zij waren van mening dat hun belang groter was dan de mijne. Op advies van dhr. Rabah heb ik toen een klacht ingediend bij het Kifid. Ik had het dossier toegestuurd en het verweer van ING afgewacht. Tot mijn verbazing gaf de ING aan dat zij na heroverweging toch de registratie gaan verwijderen. Ik ben nu registratie vrij en kan ik eindelijk mijn leven invullen zoals ik dat graag voor ogen had. Ik wil Dhr. Rabah nogmaals bedanken voor zijn inzet en professionaliteit. Zonder zijn hulp was dit nooit mogelijk geweest. Mijn dank is GROOT!!
Mijn situatie was nogal ingewikkeld,het was een welles nietes verhaal met een instantie. Datum van vervallen registratie klopte niet met mijn beleving. Dynamiet deelde deze beleving en heeft het tot op de puntjes uitgezocht. En dit heeft geleid tot een schrappen van de registratie. Ik ervaar het contact met dynamiet heel goed, Heel duidelijk mailcontact en de telefoon gesprekken waren heel prettig en de het gevoel van meeleven was duidelijk aanwezig.
Mijn ervaring en het samenwerking met Dynamiet Nederland heeft geen woorden om te beschrijven veel mensen hebben mij geadviseerd om niet te doen het zijn oplichters je ben aanbetaling kwijt je hoor niks meer van hun bla bla bla bla bla maar ik kan met m'n ogen dicht en hand in het vuur dat Dynamiet heeft mij op geteeld en niet op gelicht naar de hoogste resultaat ooit in korte tijd en samen hebben wij de gewenste resultaat behaald. Maar je moet wel eerlijk zijn en je zaken op orde hebben
Mijn worden zullen tekort schieten maar ik wil mijn ervaring delen! Sinds 2 maanden ben ik zomaar het Dynamiet tegengekomen via google. Omdat ik opzoek was of ik met negatieve bkr registraties een hypotheek zou mogen aanvragen om een huisje te kopen! Toen heb ik contact opgezocht om te kijken of ze iets voor mij zou kunnen betekenen. Eerlijk gezegd was ik wanhopig en zag ik totaal geen slagkans. Toch ben ik hiermee aan de slag gegaan!! Nadat mijn aanvraag goedgekeurd is door het bedrijf, heeft mw van Gulik mijn dossier in behandeling genomen. De manier waarop de communicatie verliep, de uitgebreide gestelde vragen inzake het ontstaan van registraties, gaf mij gelijk de indruk dat het bedrijf deskundig en serieus betrokken is om mij zo mogelijk te helpen. Ik ben heel goed geholpen waarbij alle 3 registraties binnen 2 maanden ( o.a. ook zware registratie) zijn verwijderd. Hiermee ben ik ontzettend tevreden!! Dankzij Mw. van Gulik en natuurlijk Dynamiet ben ik een stapje dichtbij mijn droomhuis te kopen. Het verhaal is lang maar zeker niet genoeg! ben je wanhopig , zie geen enkel slagkans vanwege registraties voor al als je een hypotheek wil aanvragen..etc dan raad ik je zeer aan zonder enig twijfel om contact op te nemen met Dynamiet .nl. Ze zijn deskundig, professioneel, transparant en gedreven... Nogmaals ontzettend dank mw. Gulik. Dank Dynamiet!!
Ik had een BKR-registratie die me enige zorgen baarde, en besloot actie te ondernemen om deze te laten verwijderen. Het hele proces was buitengewoon professioneel en verliep soepel. Binnen slechts zes weken was de registratie succesvol verwijderd, wat precies binnen de beloofde tijdsperiode viel. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Elke stap in het proces werd duidelijk uitgelegd, en ik voelde me goed geïnformeerd en begeleid. De communicatie was vlot en er was altijd iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Het resultaat was zoals gehoopt: mijn BKR-registratie werd volledig en tijdig verwijderd, wat een enorme opluchting was. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in het proces en de professionaliteit van Dynamiet Nederland versterkt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan de service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in een vergelijkbare situatie zit.
Heel fijn en super snel geholpen door Dynamiet NL. Het contact is persoonlijk en ze zitten er bovenop. Mijn aanvraag was met spoed ingediend en binnen een week kreeg ik terugkoppeling dat mijn 2 codering wordt verwijderd. Ontzettend blij met het resultaat. Nu kan ik alsnog mijn hypotheek krijgen.
Jacob Leendert van Rijweg 127
2713 HZ Zoetermeer
Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.