De vezending en afwikkeling was ok, maar het verwarmingspaneel doet niet wat het beloofd.

Het infraroodpaneel van 360Watt verwarmde minimaal. Een werk plek is er niet mee warm te krijgen. De verzending was correct en op tijd.

Gewoon top

Goede prijs snelle levering werkt perfect

Super service!!

Na de snelle ontvangst van een infraroodpaneel, chat contact gehad met een medewerkster over de installatie. Zeer snel kreeg ik een antwoord op mijn vraag en werd meteen ingespeeld op een opmerking van mijn kant. Na installatie van het paneel met verlichting, ben ik aangenaam verrast over de mogelijkheden. De ervaring die ik bij dit bedrijf heb opgedaan zal ik zeker delen. Chapeau!

prima product tegen een prima prijs.

Infaroodpaneel gekocht na eerst goed vergelijkend onderzoekje te hebben gedaan. Ik kwam bij verwarmingshandel uit. Product bevalt prima en de leveringsvoorwaarden waren ook oké.

goede service

Eerst plaat met te weinig KW , teruggestuurd, grotere besteld en volgende dag werd die al bezorgd! Mooie, gladde, handzame plaat. Werkt super.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Prima en aan te raden

Duidelijke uitgebreide informatie op de site!

Snelle levering in een degelijke verpakking. Aansluiten en koppelen afstandsbediening en de app ging prima. De tekening en de bijbehorende info kan wat duidelijker. Het lijkt of er tussen de strips 495mm ruimte moet zijn. Helaas bleek het om de schroefgaten te gaan en moest ik dus opnieuw boren.... Heerlijk dat de badkamer in zeer korte tijd warm wordt!

Juiste adviezen en goede producten

Wederom goede informatie gekregen over het soort verwarming dat ik wenste. Dus de juiste spullen besteld en de volgende dag al in huis. Betrouwbare site / mensen.

Keurig afgehandeld

Prima ervaring snel en compleet geleverd.

Alle lof, ook vraag via klantenservice werd snel beantwoord. Zaterdag ingediend en maandag voor 10:00 hadden wij het antwoord op onze vraag in de email. M.VR.GR Ton

Goed geholpen en snel geleverd!

Positief!

super tevreden van

top

De warme oplossing voor een koud probleem.

We hebben sinds 2 jaar een airconditioning in de woonkamer voor te verwarmen. Echter het verwarmd alleen de woonkamer. Nu heb ik bij verwarmingHandel een infraroodpaneel gekocht van 60x60 voor op de badkamer ( onze badkamer is 180 x 200 cm) Nou het werkt echt fantastisch. De badkamer is in no time warm. Ik heb de infrarood paneel aangesloten op een Relais en Thermometer en deze wordt aangestuurd door home assistant. En het stroomverbruik valt 100% mee. Zo komen we de winter weer spotgoedkoop door.

perfekte levering van het gevraagde

zeer snelle levering en perfekt in orde

Snel en accuraat

Mooi handzaam apparaat

Goed, instelbaar zowel verwarming als licht,mooi product.

Hebben hem net, eenvoudige installatie,fijne warmte,mooi instelbare verlichting. Onze eerste indruk,zijn zeer tevreden.

geweldig

Onze badkamer heeft twee buitenmuren en is moeilijk te verwarmen en sinds de gas factuur onnodig hoog is was dit de beste oplossing Ik heb element aan de bestaande chauffage gehangen en is bijna niet te onderscheiden Nu staat het geprogrammeerd om in de vroege morgen lekker warm is

Snel uitgeleverd goed verpakt

Ir paneel doet wat het moet doen. Licht is ook prettig.

blij met product

Blij mee

Product werd netjes ingepakt en snel geleverd. Ziet er mooi uit en gemakkelijke bediening. Wel even hulp nodig gehad met ophangen. De warmte is aangenaam, ben er tevreden mee.

Perfect organisatie

Ik ben Super geholpen

Goede en snelle service

Oke

goed bezig

prima producten goede service kan ik iedereen aanraden.

snelle levering, goede informatie

Product informatie was uitgebreid. Levering snel. Product functioneert goed.

Goed product.

Snel en netjes geleverd en werkt naar behoren.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".