Duurt heel lang voor wordt bezorgd

Aangegeven dat ik de spullen donderdag nodig had via de mail. Ook reactie op gehad. Woensdag voor 12 uur besteld. Helaas voor het weekend nog niks in huis. Meerdere malen gemaild en gebeld met bedrijf en bezorgdienst. Gezien bedrijf niet heeft gekozen voor bezorgen op zaterdag (zal wel meer kosten) kon vervoerder niks doen. Uiteindelijk is het pakket ergens vorige week bezorgd. Volgens vervoerder op maandag. Pakketten zijn voor de voordeur in de regen opgestapeld. Terwijl ik bij bezorger en bedrijf heb aangegeven die week niet aanwezig te zijn. Optie zou garage zijn. Al met al zeiknatte dozen en mag blij zijn dat spul niet gejat is. Reactie verkoper. Helaas niets aan te doen. 2 vrije dagen moeten opnemen om te wachten op bezorging en uiteindelijk nog niks mee kunnen doen

Gewoon goed en prima service

In een woord geweldig

Echt meedenken en meehelpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor de aankoop al fantastisch geholpen, en nu al voor de tweede keer telefonisch ook weer tot in de puntjes geholpen met onderhoud-dingen.

Onderlegger wordt goed warm

Onderlegger op zich echt fijn, alleen valt het snoer er makkelijk uit. Dat is wel wat storend.

Na 1 week gekocht te hebben

Kort samengevat: Apparaat doet wat het moet doen met enkele misleidende "gebreken" die niet in de advertentie duidelijk staan vernoemd. Positief: - Apparaat werkt zeer(!) Goed en de lampen werken ook naar behoren. - Meerdere soorten lampen instellingen (kleuren/intensiteit) aanwezig. Negatief: - De click-beugel waar het apparaat aan hangt is van slechte kwaliteit en dat geldt ook voor de bijgeleverde schroeven. We hebben dus andere schroeven gebruikt. - PAS OP! Het apparaat wordt met een stekker meegeleverd. Dus je moet de stekkerkop er zelf van afknippen als je de kabel via het plafond wil verbinden aan het stroomnetwerk. Dit kost je dus wel extra werk wat je niet verwacht van een "Plafond" Infrarood-Paneel. Verder is diezelfde kabel veel te kort om het stekker in een stopcontact te steken aan het muur, en het paneel aan het plafond. - Prijs is te duur. Achteraf gezien hadden we hetzelfde product elders goedkoper kunnen krijgen

Fijne en snelle levering

Fijne en snelle levering

Nette goede afhandeling van de bestelling

Nette goede afhandeling van de bestelling, net als afgelopen jaar.

Snelle levering, goed materiaal, slordige installatie door gelieerde partij.

Duidelijke offerte, heldere afspraken voor installatie door gelieerde partij. Levering snel en panelen voldoen. Installateur moest een keer terugkomen om slordigheden van eerste keer recht te zetten. Nog niet helemaal OK. Wifi-handling hapert ook nog.

Prima kwaliteit en razendsnel geleverd.

Had meer warmte afgifte verwacht. Wandmontage zonder ophang beugels

Ik had meer warmte afgifte verwacht, maar misschien was de verwachting te hoog. Montage met 4 schroeven (bijgeleverde schroeven zijn te klein), waarover paneel geplaatst moet worden. Was beter geweest met een ophangbeugel. Het gaat hier op wand montage. Over aanbeveling, elke situatie is anders.

Goed advies, prima klantenservice.

Bij mijn zoektocht naar een passende verwarming voor mijn kleine maar zeer koude badkamer werd goed met mij meegedacht over welke infraroodverwarming het meest geschikt was. Ik ben heel tevreden over het advies en de uitermate klantvriendelijke benadering.

Ga zo door!

Vooraf van de aanschaf van een plafondpaneel met led-verlichting telefonisch informatie opgevraagd en goed op weg geholpen door een zeer service-minded dame. Na de aanschaf weer telefonisch contact gehad in verband met vragen over de montage. De man in kwestie kon mijn vraag niet meteen beantwoorden zou het navragen. Hij belde me vervolgens dezelfde (vrijdag!!)middag nog terug met de informatie die ik nodig had. Chapeau!

Super snel

De ene dag besteld en de volgende morgen al keurig bezorgd!!!!

Snelle levering Vriendelijk aan telefoon

Correcte levering en communicatie

Duidelijke handleiding. Eenvoudige montage

Prima ervaring, ik kom voor nieuwe producten zeker terug

altijd goed geleverd

service gericht, prima

Warmere voeten voor een schappelijke prijs

De tapijtverwarming Stromboli heb ik aangeschaft om bij de zithoek op mijn parketvloer onder mijn karpet te leggen. Het formaat 140x200 past precies onder mijn Marokkaanse wollen karpet. Dit karpet is ongeveer 5mm dik. De cv thermostaat staat bij mij in huis op 20 graden. De massief houten parketvloer (direct gelijmd op de betonnen vloer) voelt altijd wat kouder aan (19 graden) ondanks dat ik een geïsoleerde vloer heb. Op het parket ligt eerst een antislipmat, daarop de Stromboli tapijtverwarming en daarop het wollen karpet. Het gebruikte materiaal van de tapijtverwarming voelt zeer degelijk aan. Het stroomsnoer is lekker lang (4m) en de daaraan gemonteerde afstandsbediening voelt solide aan. De bediening is simpel met slechts twee knoppen. Een om de verwarming aan en uit te zetten en de verwarmingsstand te kiezen en een om de timer in te schakelen van 1 tot 16 uur. Op de digitale timer kan je de resterende tijd zien. Er zit een niet geaarde stekker aan het snoer. De in de gebruiksaanwijzing genoemde verwarmingswaarden worden echter niet gehaald. Op de hoogste stand 8 zou deze moeten verwarmen tot 48-49 graden. Dat wordt absoluut niet gehaald. Ik heb een digitale thermometer op het zwarte gedeelte van de tapijtverwarming gelegd en deze komt in stand 8 uit op maximaal 27 graden Celsius. De bovenzijde van het wollen karpet wordt dan 23 graden. Dat voelt behaaglijk aan je voeten. In de randen van de tapijtverwarming zit rondom gerekend vanaf de rand van zo’n 10 cm geen verwarmingsdraden. Dus de eerste 10 cm heb je geen comfort. De dikte van de tapijtverwarming zorgt er wel voor dat het karpet wat hoger van de vloer af komt te liggen. De poes vindt het overigens ook heerlijk zodra ik de verwarming inschakel gaat hij van de bank af op het tapijt liggen! Al met al vind ik het de investering wel waard.

Snelle en snelle bezorging

Zeer snelle offerte en na het besteld te hebben binnen 2 dagen geleverd Top

Prima keuzemogelijkheden tegen scherpe prijzen

Prima bedrijf. We hadden eerst een ander infraroodpaneel op het oog, waar korting op zat. Maar mijn vrouw vond de kleur niet mooi en hebben we uiteindelijk voor een ander paneel gekozen. Geen enkel probleem om ze om te ruilen.

Geen koude voeten en benen meer aan het bureau

Bij thuiswerken hoeft niet het hele huis verwarmt te worden. Ben op een kamer aan het bureau en dat is heerlijk warm.

veel plezier van de panelen

Voor een behoorlijk geïsoleerde badkr. (18 m3) , advies van VH ; Milano HT- 1150 W, alsnog heb ik zelf gekozen voor 2 stuks Milano 700 W. Achteraf zeer blij met deze keuze (betere spreiding), zeer goede straling over volle breedte ! (vooral in badkrs. belangrijk) Makkelijk aan te brengen. Boven plafond gekoppeld , via stekkerdoos en veilig /230 V , (balklaag blijft bereikbaar). Als thermostaat de Otus Wifi, echter connectie (koppelen) ontvanger/thermostaat nogal ingewikkeld (wel gelukt). VH; alleen maar lof, goede terugkoppeling, keurig verzonden en op tijd!

Heel goed!

Ik had 3 weken een verwarming mat voor op het buro in gebruik. Ging kapot. Gebeld, en vriendelijke medewerkster regelde gelijk een nieuw onder garantie. Volgende dag al in huis. Zeer goed opgelost.

snelle levering en fijn contact

Ik heb een verwarmingspaneel superia 450 watt waar ik in het begin aan het zoeken was qua tempratuur en warmte in combi met de airco. Contact gehad en het is nagevraagd en in een mail het antwoord gekregen waar ik verder mee kan. Ben zeker blij met het paneel en denk erover om een grotere nog aan te schaffen en de kleinere naar boven te zetten

Perfecte afhandeling

‘sMiddags om 3 uur besteld en toch de volgende dag al geleverd! Echt prima.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".