Pico Bello !

Het hele bestel- en levertraject ging prima. Zoals verwacht en het hoort te gaan. Communicatie ‘by mail’ eveneens prima.

prima snel geholpen

Defect onderdeel onder garantie vervangen

Na twee keer pech met levering, elke keer onmiddellijk goede actie van verwarminghandel.nl 3e levering perfect. Montage was eenvoudig en kleine 60x60cm voldoet uitstekend aan het schuine plafond in de badkamer.

snel en voordelig

Prima geregeld.

Erg tevreden!

Vanaf de slaapkamer kan ik de verwarming nu op de badkamer aanzetten met de thermostaat. Mijn kleine badkamer (nog geen 3x3 meter) warmt erg snel op met het 700 watt paneel. Nu hoef ik geen gas meer te verbruiken (/misbruiken) in de koude ochtenden.

Prima afhandeling na bezorg probleem

Deze firma heeft heel fijn gehandeld, nadat DPD de bestelling elders, of had bezorgd. Nogmaals dank voor de klantvriendelijk.

Levering en service is prima en de verwarming werkt ook goed!

Mijn vraag over het blijven knipperen van de aan uitknop als je de verwarming uitzet werd snel beantwoord. Een andere vraag/ opmerking die ik plaatste over de bestelling was waarom de verwarming, daar kwam ik achter na de levering, via Bol.com ook bij de verwarmingshandel besteld zou hebben ik voor de zelfde prijs de verwarming met afstandbediening geleverd zou krijgen welke er nu, mij bekend, niet bij zat. Ik heb daarover een uitgebreide uitleg over gehad en als service heeft de verwarmingshandel er mij toegzonden. Dus kortom TOP!!!

Snelle levering, uitstekende service

Twee infrarood heaters gekocht. Deze werden snel bezorgd en mijn vraag werd zeer snel naar grote tevredenheid beantwoord. Ik kan deze webshop dus ten zeerste aanbevelen. En de heaters werken perfect, super handig dat er een timer op zit en de afstandsbediening is ook zeer handig.

Goede informatie en snelle bezorging en plaatsing van ons infrarood paneel. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

apparaat werkt niet

Superio infrarood paneel wordt warm (ook aan de achterkant wat niet de bedoeling is) maar er gaat geen enkele straling van uit, buiten 10 cm van de voorkant.

Warmtemat voldoet uitstekend. Alleen jammer dat de bedieningsmodule zo dicht op de mat in de snoer zit!

Perfect!

Erg fijn bedrijf. Vriendelijk en snel.

snelle levering en precies wat ik verwachtte

stralingspaneel gekocht, goede prijs, een voudig bestellen en snel geleverd. top werkt prima

Snel geleverd en tevreden over het product

Ik heb een verplaatsbaar infrarood verwarmingspaneel besteld. In eerste instantie dacht ik dat het niet genoeg warmte af zou geven. Maar dit blijkt onterecht. Bij mijn werkplek zorgt het voor een behaaglijke temperatuur. Het is een goede keuze geweest.

Mooi product

Bestelling voldoet aan alle verwachtingen.

Zeer betrouwbaar en een goed produkt

Het produkt was meer dan ik ervan verwachte heel fijn en snel geleverd

Bezorging pas na een week

Bezorgdienst DPD is waardeloos. Bij bestelling zou op zaterdag bezorgd worden, later een mail waarin ik diep moest graven dat pas maandag bezorgd zou worden, wanneer ik niet thuis was. Bezorgadres gewijzigd naar 20 km verderop waar wel iemand thuis was, zou dan maandag bezorgd worden, maar woensdag nog steeds niks. DPD gebeld, ja wordt donderdag (wanneer niemand thuis is) Bezorging gewijzigd naar vrijdag, en eind van de dag bezorgd in beschadigde verpakking en een kleine deuk aan de achterzijde van het paneel. Advies: gebruik geen DPD meer als bezorgservice. Product werkt op zich verder prima, behalve de afstandsbediening, deze doet niks, ook niet na vervanging batterij.

Deskundig en betrouwbaar eerlijk advies

Heb om hun eerlijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid al meerdere Infrarood panelen en bijbehoren bij hun gekocht.

mooi design infrarood plafond-paneel

Bestelling en levering ging prima. Plafondmontage gaf wat problemen, als het plafond niet echt recht is krijg je het paneel niet in de bijgeleverde rails. Verder alles goed, ook de afstandsbediening.

Echt binnen 12 uur bezorgt

Superlicht element straalt een aangename warmte uit.

problemen maar wel goede service

IR-paneel met dimmer besteld voor onder het buro. De koerier DPD melde dat het pakketje bezorgd was, maar pakje in geen velden of wegen te zien. Op advies service-afdeling bij buren gecheckt: niets. Volgende dag werd het pakketje zonder enig bericht bij de buren neergezet. Paneeltje doet het prima, de dimmer begon meteen te knetteren en viel al snel uit. Na een mailtje had ik de volgende dag een nieuwe dimmer die het wel deed. Tevreden over hoe het paneel werkt, dus wat dat betreft: 5 sterren. De bezorging van DPD kijgt 1 ster, de service afdeling van Verwarminghandel 5 sterren voor het vlot verhelpen van de problemen.

Uitstekende levering

Na bestelling geplaatst te hebben, product geleverd binnen beloofde termijn en zorgvuldig verpakt zodat er weinig risico is van beschadiging

Prima bijverwarming

Een infraroodpaneel van 600 Watt gekocht voor mijn thuiswerkplek op zolder. Verwarmt prima al moet je het paneel wel vlak bij je in de buurt zetten, anders voel je het niet.

Prima kan niet beter

Alles zoals afgesproken,snel,goed vriendelijk

Zeer prettig

Ik heb 2 bestellingen gedaan. Vooraf telefonisch zeer prettig en adequaat te woord gestaan. Bestelde was snel ontvangen. 1 product beviel niet en stuurde ik retour. De aankoopprijs was daags daarna terug op mijn rekening. Zeer betrouwbaar. Zeer prettig.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".